2777
2789
عنوان

موش امان مو بریده😭😭😭بیاید

337 بازدید | 28 پست

الان دوماه کارم شده موش گرفتن و سوراخ موش پوشوندن نمی‌دونم چه گوهی بخورم 

دیگ تصمیم گرفتم وسیله هام بچینم وسط در قفل کنم برم خونه بابام

😭😭😭😭

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

تازه خونه موشسته بودم همه خونه به گند کشیده شده اعصاب نمونده برام 

الان رفتم تو آشپزخونه یهو پرید جلو پام جیغ کشیدم افتادم رو زمین 

🌱گاهی نمی‌فهمم حکمتت رو گله می کنم ناراحت میشم... اما بعد که نقشه ات رو میبینم :لبخند میزنم ومیگم«خدایاشکرت»که بهترش روبرام خواستی 🫀🤍(قانون زندگی) «ازهیچکس هیچی بعید نیست»«هست را اگر قدرندانی میشود بود»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه خونه موشسته بودم همه خونه به گند کشیده شده اعصاب نمونده برام الان رفتم تو آشپزخونه یهو پرید جلو ...

فوبیای موش دارم اینقدر میترسم من بودم فرار میکردم بازم ب تو ک دل و جرات داری وایسادی

وااااای خونت روستاست؟

آره دیگه پیرم در آمدخ

دوتا راه خوب یک اینکه چسب موش کنار لونه اش بزارین 

دو اینکه یه تیکه پنیری چیزی که میخوره رو آغشته به سم بزارین جای که رد میشه 

میگن موش از کنار دیوار میره

چراغ کوچکی در شب تاریکی را می شکافد حتی کار خوب کوچک هم بی اثر نیست.  شکسپیر

فوبیای موش دارم اینقدر میترسم من بودم فرار میکردم بازم ب تو ک دل و جرات داری وایسادی

هی خواهر خیلی حالم بده نمی‌دونم دیگه چیکار کنم

عزیزم اگه مستاجری خونه روعوض کن اگه نه که وسایلوکامل جمع کن بگوازبیرون بیان سم پاشی قوی انجام بدن یاچسب موش چندتابخرهمه جابزارامابادستکش چون بادست بزاری بوی انسان ومیشنون ونمیرن...موش خیلی چندشه من یباریدونه کوچیک اومدروانی شدم انقدربعدش میشستم😔😔😔

دوتا راه خوب یک اینکه چسب موش کنار لونه اش بزارین دو اینکه یه تیکه پنیری چیزی که میخوره رو آغشته به ...

بابا میزارم چسب موش میگیره میندازم بیرون سوراخ موش رو میپوشونم باز میبینم از یجا دیگه سوراخ کندن باز چنتا میگیرم همین قضیه

بابا میزارم چسب موش میگیره میندازم بیرون سوراخ موش رو میپوشونم باز میبینم از یجا دیگه سوراخ کندن باز ...

دیوارادوبایدکاشی یاسنگ کنی خونه مادربزرگ من روستاهمین داستان روداشت بعدسنگ کردن دیگه نیومد

بابا میزارم چسب موش میگیره میندازم بیرون سوراخ موش رو میپوشونم باز میبینم از یجا دیگه سوراخ کندن باز ...

پس راه دوم رو امتحان کنین امکان داره وسوسه اون تیکه پنیر شن و اثر داشته باشه 

دیوارادوبایدکاشی یاسنگ کنی خونه مادربزرگ من روستاهمین داستان روداشت بعدسنگ کردن دیگه نیومد

شوهرم اصلا براش مهم نیست هعی میگم یه فکری بکن میگ موشه دیگه مگه چیه 😑😑

منم تصمیم گرفتم همه وسیله هامومیچینم وسط روش میپوشونم در قفل میکنم میرم خونه بابام بلخره یا درست میکنن یا یه گوهی میخورن

پس راه دوم رو امتحان کنین امکان داره وسوسه اون تیکه پنیر شن و اثر داشته باشه

ببین اصلا قضیه این نیست که کنار خونمون یه خونه خرابه هست اونجا پر موشه 

من تا ده سال هم بخام تله برا و اینارو بگیرم بازم موش هست

از دیروز چهار تا گرفتم الان بازم هس

استاتر شما یه اشتباه هم دارین در این مورد 

چون یه سوراخ همیشه یدونه موش توش نیست چند تا داره معمولا 

یکی رو گرفتین و بستین همون بقیه ها میرن از یه جا دیگه سوراخ میکنن