2777
2789

من خیلی دلم میخواد گه گداری برای خودم اهنگ بزارم و برقصم اما یه مشکلی هست

والا از خدا که پنهون نیست از شما چه پنهون من از خودم روم نمیشه این کارو بکنم😖 یعنی درواقع خجالت میکشم اصلا دست خودم نیست.تلاش کردم جلوی اینه برقصم تا درست شه اما نشده! بازم روم نمیشخ و در نهایت بیخیال میشم..جلوی شوهرمم فقط تو مراسم عروسی میتونم برقصم وگرنه اصلا روم نمیشه! ولی اطرافیانم مثلا جاریم میگفت روز عید کلی رقصیدیم با شوهرش یا تنها که میشه اهنگ میزاره میرقصه! 

من چیکار کنم!؟ راهی دارید؟

و اینکه دوستان من نتم خیلی داغونه.اگه دیر جواب دادم ببخشید

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جالبه تنهایی نمیتونی برقصی بعد تو جمع میتونی🤔🤔🤔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

من هرروز نیم ساعت با دخترم البته ۳ماهشه میرقصم آهنگ خوشگلم میزارم.😂البته اصلنننن رقص بلد نیستم همینجوری برای انرژی و نشاط و دخترمم خوشش میاد

وقتی که پیر شدم...اگر آلزایمر گرفتم،روبرویم بایست و فقط یک لبخند بزن🙃هیچ چیز هم که یادم نیاید..از نو عاشقت میشوم....❤�

فیلم اموزش رقص شافل دانلود کن هم یاد میگیری هم ورزشه هم پر انرژیه

هم چون داری تمرین میکنی چون سخته یواش یواش حجالتت میریزه

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
واااا مگه میشه، باچشای بسته برقص خوو😅😂😂😂

😂 مرسی از پیشنهادت! میخورم به در و دیوار که! و اینکه اومدیمو در زمان رقص با چشمان بسته یهو شوهرم اومد تو خونه..وااااای اونوخ نمیگه زنم خله!؟

قاصد روزان ابری، داروگ ،کی میرسد باران؟!              

منم اينجوريم ... 

تَو رقص خوب نيستم حس ميكنم دستام و بدنم هماهنگ نيستن هركي ببينم ميگه اين بنده خدارو 🤣🤦‍♀️ ولي تنهايي قر ميدم 

منم آن شيخ سيه روز كه در آخر عمر لاي موهاي تو گم كرد خداوندش را ...