2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اگه بودم همچین کاری نمیکردم

درسته عزیزم ولی انسان ممکن الخطاست، من خودمم اصلا نمیتونم باور کنم ک این اتفاق برام افتاده، یعنی چیزی ک انتظارشو نداری ی روزی برات پیش میاد حتی اگ خیلی عاقل باشی

درسته ولی خب گناه ک نکردم، رابطم شرعی درسته منتهی عرفی درست نیست

میدونم عزیزم من که نگفتم گناه کردی 

ولی ببین خیلی هارو دیدم مثل شما بودن و بعدش بهم خورده و دختره افسردگی گرفته 

ادم باید به آخرش فکر کنه گلم

منم دانشجوی حیطه پزشکی هستم و همسرم درس نمیخونن، بیشتر مشکلاتم به همین دلیل بوده ک ما اختلاف تحصیلات ...

اختلاف تحصیلی 😐😐😐😐

شما اگه میخاستی ب یه تحصیلکرده ازدواج کنی نباید قبولش میکردی . 

اختلاف تحصیلی برا من خنده داره   

منم تحصیلکرده شوهرم دیپلم از نظر من این اختلاف نیست 

ببین اگه بخای داعم رو این مورد کلید کنی بهش زندگیت نمیشه 

اتفاقا همین فکرو میکنم و میگم ک اگر مشکلی هم بود دیگ باید ب خاطر خانوادم و ابروم قبول کنن، البته خان ...

حالا که اتفاقی نیفتاده مشکلی هم پیش نیومده.نیمه پر لیوان ببین.چرابه چیزی که نیست فکرمیکنی.قبل عقد بایدبه تحصیلات فکرمیکردی.من خودم لیسانسم شوهرم دیپلم.مشکلی هم نداریم.فرهنگ خانواده مهمه چطوری بزرگ شده وتربیت شده.

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹

دیگه شده حالافک کن نشده دنبال راه برابهترکردن کیفیت زندگیت کن باهمسرت دیگه بسه نگرانی دیگه جمع کن خودتوشادزندگی کن

دوستِ عزیزتاتوانی درجهان یکرنگ باش قالی ازصدرنگ بودن زیرپاافتاده...
اختلاف تحصیلی 😐😐😐😐 شما اگه میخاستی ب یه تحصیلکرده ازدواج کنی نباید قبولش میکردی .  اختلاف ...

من اصلا در مورد تحقیلاتم هیچ ادعایی نداشتن و ندارم ولی  سوتفاهم پیش اومده و همسرم از من خواست ک درسمو ول کنم

این نظر منه نخوریدم....بنظر من اگ مرد تو عقد رابطا کامل داشته باشه دیگ اون ارزشی ک باید قایل شه نمیش ...

من عروسیم مفصل بود😜😜😜🥰🥰🥰

پدرم ،برادرم جایگاهتون بهشت😭برای شادی روحشون صلوات🌹