2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1307 بازدید | 64 پست
بیش اندازه نرو خونه مادرشوهرت بمون تو بحثای خونوادگیشون دخالت نکن حتی اگه با شوهرت بحث داشتن خودتو ن ...

منم دانشجوی حیطه پزشکی هستم و همسرم درس نمیخونن، بیشتر مشکلاتم به همین دلیل بوده ک ما اختلاف تحصیلاتی داریم 

اخه از یه طرفی حس خیلی بدی دارم نمیخواستم ب این زودی اینطور بشه، و از طرفی نمیدونم باید ب خانوادم بگ ...

به کسی لازم نیست بگی .

عزیزم شما خودتو نگران نکن بزار پیش بره همه چی ولی نشدم دنیا تموم نمیشه

برا خاهرم و من یه صلوات بفرستید ممنون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها پس ببین دگ الان شده بزرگ شدی نو بپذیرش انیدوار باش ولی اگگگر چیزی پیش اومد بخاطر این مسعله نگو ...

اتفاقا همین فکرو میکنم و میگم ک اگر مشکلی هم بود دیگ باید ب خاطر خانوادم و ابروم قبول کنن، البته خانوادم همه چیز رو درک میکنند و من خودم خیلی ناراحتم ولی ب نظر شما اگر مشکلی پیش اومد و قرار بر جدایی بود باید این مسعله رو ب خانوادم بگم؟ 

اتفاقا همین فکرو میکنم و میگم ک اگر مشکلی هم بود دیگ باید ب خاطر خانوادم و ابروم قبول کنن، البته خان ...

میری ازمایش وو.. از رو مهریه اینا میفهمن.

ابروت نمییییره مگه تو خیابون بودین بریز دور این حرفارو والا پرده گوشت مهم تره یه تیکست ابرو اینطور نمی ره زیر سوال.

به کسی لازم نیست بگی . عزیزم شما خودتو نگران نکن بزار پیش بره همه چی ولی نشدم دنیا تموم نمیشه

اتفا

قا مادرم هم همین حرفو میزد ب من، ولی سری های قبل خیلی فرق میکرد چون اصلا از این مسعله هیچ خبری نداره

اتفا قا مادرم هم همین حرفو میزد ب من، ولی سری های قبل خیلی فرق میکرد چون اصلا از این مسعله هیچ خبری ...

مادرت ربطی نداره بش بدن مال تو.

😁😁😁خیلی، چون اصلا انتظار همچین چیزی رو نداشتم و باورش برام سخته، دو روز تمام کارم شده گریه و زاری

😄دختر جون ول کن عزیز دلم گذشته گذشته هیچی نمیشه شجاع باش.چند سالته؟سنت کمه

😄دختر جون ول کن عزیز دلم گذشته گذشته هیچی نمیشه شجاع باش.چند سالته؟سنت کمه

19 سالمه😔😐دانشجوام، تو دوران عقدم فقط خودمو سرزنش کردم که چرا ازدواج کردم

ولی مطمنا اگر هم بفهمند و مشکلی پیش بیاد منو سرزنش میکنن چون همیشه اصرار بر شناخت بیشتر در این دوره ...

وای جرا اینکار کردی اشتباه کردی چرا حواست نبود

چند روز میگذره همین.

شما با امید جلو برو مثبت باش اگررر اتفاقی افتاد بعدا بش فک کن.اگررکرونا همرو گرف😂شما دوروز اخر رو گریه گذروندی بیخیال عزیزم