الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
زیاد موندن تو خونه ی مادرشوهر و با این حال مثل مهمون رفتار کردن،منخودم تو عقد میموندم خونه ی مادرشوهرم ولی کمک میکردم تو غذا پختن و کارا،مادرشوهرم خیلی راضیه که اذیت نکردم اصلا،اما جاریم همیشه اونجاست و دست به سیاه و سفید نمیزنه،لباساشو از زمین برنمیداره حتی،لباس زیرشم مادرشوهرم باید پهن کنه
درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
بیش اندازه نرو خونه مادرشوهرت بمون تو بحثای خونوادگیشون دخالت نکن حتی اگه با شوهرت بحث داشتن خودتو ننداز وسط از همون اول کار گارد نگیر و رو حرفاشون حساس نباش راجب رابطه هم بستگی به شرایط زندگیتون داره ما الان اصلا دلمون نمیخواد ی درصدم ریسک حاملگی باشه چون هم من دانشجوام هم اون و دانشگاه من ی شهر دیگس حامله بشم بیچارم و کل ارزوهام به فنا میره
رابطه رو بذار بعد از عروسی مخصوصا اگه مشگل هم دارین،هر چند کم.سعی کن خوب بشناسیش و فکر نکن همه چیز ت ...
6 ماهه نامزدیم و نسبت به همه فکر کردم و سنجیدمش، ولی تو یه رابطه ناخواستع با یه حواس پرتی اون چیزی ک نباید میشد شد، الانم خیلی استرس دارم و حالم بده، دارم نابود میشم چون اصلا فکرشم نمیکردم اینطور بشه، الانم استرس اینو دارم ک نکنه مشکلی پیش بیاد و بخوام جدا بشم
اها پس ببین دگ الان شده بزرگ شدی نو بپذیرش انیدوار باش ولی اگگگر چیزی پیش اومد بخاطر این مسعله نگو ...
اخه از یه طرفی حس خیلی بدی دارم نمیخواستم ب این زودی اینطور بشه، و از طرفی نمیدونم باید ب خانوادم بگم یا نه، چون خانوادم منو همیشه در این دوران تشویق به شناخت و اشنایی میکردن ولاغیر