2777
2789
عنوان

خانم های دانشگاه رفته کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است

متاسفانه هر چی تلاش کرده چون به نتیجه نرسیده هدر رفته. 

همش باید به همه ثابت کنه که شاگرد اول بوده. 

لطفا لایک نفرمایید.    با تشکر
کی گفته واسه شغل های دولتی به درد نمیخوره؟؟

نه اینکه بدرد نخوره

ولی اگه پارتی بازی نباشه بین دانشگاه دولتی و دانشگاه آزاد رفته معمولا اولویت با دولتی هاست

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
حالا با این چیزها آیا این آدم تنبل و بی سواد و بی استعداد است

مثل من . منو همه معلمام میگفتن تو نخبه ای و فلان واسه المپیادا اسممو رد میکردن . تو دانشگاهم دوستام میگفتن تو حیفی و فلان . بعضی وقتا هم این حس میومدد که حیف شدم و فلان ولی مهم نیست کدوم دانشگاهی مهم اینه خودت تلاش کنی و به یه جایی برسی. مدرک دانشگاه ازاد مراکز استانا از خیلی از دانشگاها معتبرتره. ولی در کل نباید فقط وابسته دانشگاه بشه باید خودشم تلاش کنه.اگه هم خیلی این حسش زیاده دوباره بخونه کنکور بده 

نه اینکه بدرد نخوره ولی اگه پارتی بازی نباشه بین دانشگاه دولتی و دانشگاه آزاد رفته معمولا اولویت با ...

نه عزیرم

من دانشگا روزانه ام یه بنده خدایی دانشگاه ازاد استخدامی شرکت کردیم و اون نفر اول شد کتبی رو و الان استخدامه

ولی من نشدم😣😥

فمینیست هستم
آیا همه کسایی که دانشگاه سراسری درس میخونن باسواد و با استعداد هستن

نه والا! من تو دوستام که هیچ استعدادی نداشتن رفتن دولتی چندتاشون و به گفته خودشون مونده بودن تو درسا با اینکه جزوه یکیشونو دیدیم ما یعنی انقدرررررر اسون بود و کم همون درس ما داشتیم انقد استاد سختگیرانه درس داده بود و زیااااااد 

اون قدیما بود که دانش آموزایی که یکم ضعیف تر توی کنکور عمل میکردن میرفتن دانشگاه آزاد الان قبول شدنش خیلی سخت شده و فرق کسی که دولتی میخونه با کسی که آزاد میخونی خیلی ناچیزه

خدایا شکرت         کاربری سه نفرس