2777
2789

سلام خانومای گل ..تورو خدا یه راهکار به من بدید روانی شدم عاجز شدم ..

پسرم 6 سال و نیمشه چند ماهه نمی دونم به چه دلیلی افتاده به جون وسایل خونه و در و دیوار و خلاصه هر چیزی که فکرشو کنید با کلید یا چنگال یا هر چیز تیزی روشون خط میندازه و خط خطی میکنتشون ... دو ماهه یخچال خریدم الان دیدم بیشعور کنار ابسرد کن رو خط انداخته دیروز هم بوفه گردگیری می کردم دیدم چوب شو با یه چیزتیز خط خطی کرده چند جاشو و یا کمد خودش و ... به جنون دارم میرسم ِِ.تورو خدا بگید با این احمق چه کنم هم دعواش کردم هم کتک زدم هم خواهش کردم. و حرف زدم نصیحت کردم.ولی فایده نداره روانی شدم الان یخچال و دیدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب 6 سال و نیم واقعا عقلش میرسه حق داری که عصبانی بشی ولی بدون این کارش حتما دلیلی داره دنبال دلیل باش قطعا پیداش میکنی پسرت خیلی خشمگینه

تاپیک توانبخشی یا ناتوان سازی رو بخونید سوالی بود در خدمتم 

درکت میکنم این جور بچه ها خیلی رو مخن خودم دوتاش رو دارم 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

ب ازای هر یک خطی ک میندازه با دست خودش یکی از اسباب بازی هارو میندازه میره . و یا ی کارتونو نمیبینه . تحریمش کن . تحریم بیشتر از کتک جواب میده اگر اینم ح نداد از ی مشاور کمک بگیر شاید از این فوبیا هاست

هرگاه خواستم بگویم دوستت دارم گفتم حالت چطور است ... و من تورا خیلی حالت چطور است...

چیزای تیز رو از جلو دستش جمع کن

اگر اینکارو کرد تنبیه ش کن البته نه با کتک

چیزایی که دوست داره ازش بگیر

در برخورد باهاش قاطع باش..اگر گفتی اینکارو انجام بدی فللن کارو میکنم حتما اونکارو بکن

هایده ۴۰ سال پیش گفت روزای روشن خداحافظ، ولی کسی باور نکرد