2777
2789
عنوان

چکار کنم این بچه احمقو؟؟؟؟؟😡😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 6361 بازدید | 258 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صحبت کن باهاش

بچه نیست که،،،از بازی محرومش کن به عنوان تنبیه

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
الان بهش گفتم یه دستبند قفل دار میرم میخرم دستشویی و حموم و .. خواستم برم دستاتو میبندم ...لعنتی ِِ ...

عزیزم اره ولی اون که حالیش نیست😂😂بازم کار خودشو میکنه 

الهی گاهی نگاهی🥰

بچه اس دیگه!برادر منم بچه بود هر چی دستش میومد باز میکرد دل و روده اش رو میریخت بیرون!!!یه ساعت مچی سالم از دستش تو خونه نداشتیم!!!

کتک فایده نداره از چیزی که دوست داره مثل بازی محرومش کن!یه چیزی هم واسش بخر دستش مشغول باشه خودشو اونجوری تخلیه کنه نه با وسیله خونه 

ببر یه جا داد بزنه هیجانش خالی شه همبازی نداره؟خیلی خشم داره اخه چرا   

تُ از فصل پاییز زیباتری، من از فصل پاییز تنها ترم...🍁بگذار کسی نداند،که چگونه من به جای نوازش شدن،گزیده شده ام..!🌊

حق داری تو این گرونی وسیله بچه داره همه چیزو خراب میکنه اونم‌یخچال که تازه خریدی منم بودم عصبانی‌ میشدم.انشاالله که زودتر از سرش بیوفته این بچه ها هر روز یه روش جدید برای اذیت کردن پیدا میکنن.

بچه خودته؟؟؟؟ اگه اینقد عاشق وسایلت بودی برا چی بچه آوردی؟! 

عزیزم قرار نیست

بچه رو ازاد بزاری هرکاری خواست بکنه ..باید یه جا جلوش رو بگیری

وگرنه وقتی بزرگ شد نمیتونی جلودارش بشی

سعی میکنم کمتر بیام.... اخه تعداد افرادی که کسی نبوده روی ادب و فرهنگشون نظارت کنه زیاده متاسفانه

با خودش صحبت کن که چرا اینکار را میکنه وسیله خاک و سفال و ابزار بگیر روی اونا کنده کاری کنه براش تو ضیح بده این وسیله ها چقدر برای شما با ارزش براش مثال بزن روی وسایلی که خودش حساس 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........