2777
2789
عنوان

واقعا نمیشناسید 😢

2304 بازدید | 35 پست

سلام ⚘

کسی این دکتر زنان نمیشناسه خسته شدم سرچ میکنم چیزی دستگیرم نمیشه😑😢 تو رو خدا اگ میشناسیت و کارشون خوب بوده بگید😊🙏 نمیدونم چه خاکی سرم بریزم🤦🏼‍♀️ بخاطر غریبی و بچه کوچیکم مجبورم برم پیش یکی ازین دکترا ک نزدیکتره بخاطر مسیر و نوبت دهی و کوفتیش🙆‍♀️

دکتر (( هدایت شده . دیانت . طیبه قاسمی ))

وجدانا راهنمایی کنید کدوم بهتره .میدونم شاید زیاد خوب نباشن ولی چاره ای ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا رفتی اره پردیسانم مجبورم برم اونجا زایمان باهاش داشتی ؟ تجویزاش خوبه؟

من بارداری شیمیایی داشتم خوب راهنمایی کرد

یکشنبه پنجشنبه تو درمانگاه پردیسانه 

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
دکتر رحیمی حیف اینجا نیست گفتن کانادا هست

عزیزم استرس نگیر منم با کلی پرس و جو قاسمی و انتخاب کردم

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
بارداری شیمیایی چیه عزیزم مشکلت مگه چی بود؟

بی بی و آزم مثبت شد ولی لانه گزینی نکردم با تاخییر پری شدم

عزیزم استرس نگیر منم با کلی پرس و جو قاسمی و انتخاب کردم

من پیش صدارایی رفتم مجبوری بعد سن حاملگی رو بیشتر زد وقتی رفتم سونو کمتر زد کیستم دارم خیلی میترسم

هیچکی هم نمیشناسه دکترا رو