2777
2789
عنوان

واقعا نمیشناسید 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 35 پست
من پیش صدارایی رفتم مجبوری بعد سن حاملگی رو بیشتر زد وقتی رفتم سونو کمتر زد کیستم دارم خیلی میترسم ...

من از خانمای قمی پرسیدم

خوش اخلاقی و ویزیت تکی خیلی برام مهم بود

کارشم که صد در صد این و پیشنهاد دادن اکثرا

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
من از خانمای قمی پرسیدم خوش اخلاقی و ویزیت تکی خیلی برام مهم بود کارشم که صد در صد این و پیشنهاد د ...

فقط  ۵ شنبه میان درسته

یعنی امکانش هست بارداریم به پایان رسیده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط  ۵ شنبه میان درسته یعنی امکانش هست بارداریم به پایان رسیده باشه؟

یکشنبه و پنجشنبه پردیسانه

پنجشنبه صبح برو ۱۰ اینا

چند هفته ای الان؟

ضربانش روءیت شده؟

که داند به جز ذات پروردگار* که فردا چه بازی کند روزگار..... به امید اقامه نماز جمعه در قدس😊
یکشنبه و پنجشنبه پردیسانه پنجشنبه صبح برو ۱۰ اینا چند هفته ای الان؟ ضربانش روءیت شده؟

دکتر طبق پریودیم حساب کرد ۷ هفته فرستاد سونو

ولی سونو ۵ هفته و ۶ روز زد و گفت باز باید هفته بعد بیای

امکانش هست اشتباه شده باشه یا کلا رشد نکرده و تموم شده بارداری؟

یکشنبه و پنجشنبه پردیسانه پنجشنبه صبح برو ۱۰ اینا چند هفته ای الان؟ ضربانش روءیت شده؟

یکشنبه عصر هست؟ پنجشنبه صبح؟

شما سونو گرافی همین درمانگاه رو قبول دارید با ازمایشگاهش رو؟

دکتر طبق پریودیم حساب کرد ۷ هفته فرستاد سونو ولی سونو ۵ هفته و ۶ روز زد و گفت باز باید هفته بعد بیا ...

اگه رشدش متوقف می شد میگفت احتمالا شاید لقاحت دیر بوده

یکشنبه عصر هست؟ پنجشنبه صبح؟ شما سونو گرافی همین درمانگاه رو قبول دارید با ازمایشگاهش رو؟

مرد بود نرفتم

بعد تعطیلات میرم وقتی پری تموم شد

نمیدونم ولا اصلا ناخاسته بود هیچی  کلی دندانپزشکی رفتم امپول سر زدن و رادیوگرافی رفتم

ان شاء الله که طوری نمیشه