2777
2789
عنوان

پس انداز با تورم

1299 بازدید | 14 پست

سلام خانوما با توجه به تورم چجوری پس انداز کنیم که پولمونم بی ارزش نشه مثلا گرفتن سکه پارسیان یکی ازون کاراست هم مبلغش کم طی زمان افت نمیکنه شما چه کارای دیگه ی میکنید? و پس انداز برای کار خاصی جمع میکنید مثلا خرید چیزی یا همینجوری روز مبادایی میزارید????

بهترین‌ها به ترتیب سوددهی 

ترید کردن و خرید و فروش سهام، به شرط حرفه‌ای بودن

خرید زمین و ملک به شرط خرید در زمان و مکان مناسب

خرید طلا و ارز در زمان و با شرایط مناسب

بانک هم که شوخیه، چون بالاترین درصد سود رو هم که بگیری و خرج نکنی، بازم پونزده بیست درصد از تورم عقبی و پولت کم ارزش شده.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره طلا یا سکه فعلا خوبه البته اونم برای طولانی مدت ریسک هم داره ممکنه یه دفعه افت کنه... بهترین راه اینه که در ان واحد بخوریش  و خرجش کنی  و لذت ببری یه ابم روش 

دخترم تمام زندگی من
بهترین‌ها به ترتیب سوددهی  ترید کردن و خرید و فروش سهام، به شرط حرفه‌ای بودن خرید زمین و ملک ...

خونه پیشنهاد خوبیه من الا داریم یکم با پس پساندازمون و فروش فروشخونه و ویه وام روش  منطقمون عوض میکنیم ولی ولیخوب مین میندر حد کلین برامون منظورم پس انداز های خرد تر قبل اینکه به ملک و چیزای چیزایدیگه تبدیل شه مثلا قبلا میزاشتن بانک ک اونم الان به قول شما باز از تورم عقب میمونیم بورس هم تو فکرشم و فعلا زمان میبره تا شروع کنم

بستگی داره طلا یا سکه فعلا خوبه البته اونم برای طولانی مدت ریسک هم داره ممکنه یه دفعه افت کنه... بهت ...

اینجوری یه عمر درجا زدن فقط در درلحظه زندگی کردن مخصوصا که بچه هم داشته باشی حتما باید به فکر چند روز جلوترت بشی

خونه پیشنهاد خوبیه من الا داریم یکم با پس پساندازمون و فروش فروشخونه و ویه وام روش  منطقمون عوض ...

خوردترین و کوچکترین پس‌اندازی که به ذهنم میرسه همون خریدن سهامه، برای کسانی که بلد نیستن هم بهترین کار خریدن عرضه اولیه هست که معمولا با کمتر از پونصد تومن هم میشه خرید. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
خوردترین و کوچکترین پس‌اندازی که به ذهنم میرسه همون خریدن سهامه، برای کسانی که بلد نیستن هم بهترین ک ...

شماخودت تو ار خرید و فروش سهامی خودت یاد گرفنی یا یادوره رفنی چقد ریختی و چقد بهره میبری

شماخودت تو ار خرید و فروش سهامی خودت یاد گرفنی یا یادوره رفنی چقد ریختی و چقد بهره میبری

من خودم هم تازه یاد گرفتم. دوره آموزشی خریدم. کم کم حدود چهار تومن سهام خریدم، تا امروز هم یک و نیم سود کردم. 

من خودم هم تازه یاد گرفتم. دوره آموزشی خریدم. کم کم حدود چهار تومن سهام خریدم، تا امروز هم یک و نیم ...

تو چه مدت مدت اینقد سود و اون بسته تموزشی هم معرفی میکنی جانم

تو چه مدت مدت اینقد سود و اون بسته تموزشی هم معرفی میکنی جانم

تقریباً سه ماه. 

البته بیشتر سود کردم. این عددُ از روی پورتفویی که دارم نگاه کردم و بهت گفتم. ولی یادم اومد که دو تا سهام هم داشتم که فروختم، روی اونا هم یه تومن سود کردم. یعنی روی هم رفته دو و نیم. 

بسته آموزشی که خریدم با تخفیف قیمتش شد یک میلیون تومن. اگر خواستی اطلاعات در موردش کسب کنی سایت ماهان تیموری رو سرچ کن توی گوگل، پکیج آموزشی پیش‌بینی اقتصادی سال 99 + دوره‌ی آموزش بورس.

ایول ولی خوب معلوم فکر راقتصادیت تخوبه که موفق بودی

فکر اقتصادی یه چیزه، آموزش دیدن یه چیز دیگه. شاید خیلیای دیگه مثل من بیان بگن بورس خیلی خوبه و درآمد آنچنانی میتونی داشته باشی و ... 

ولی کمتر کسی هست که بخواد هزینه کنه و وقت بزاره و یاد بگیره. 

بیشتر مردم ما دلشون میخواد لقمه حاضر و آماده بدی دستشون، بعضیا هم که بدتر، باید لقمه رو بجویی بزاری دهنشون...