2777
2789
عنوان

زندگینامه حافظ رو بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 28 پست
همیشه ب شاخه نبات حسودیم میشه😢💔

فک کنم شاخه نبات تیکه کلامش بوده😐

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
تو یه تاپیک بحث شهرها بود شعر حافظ رو نوشتن که میگه شیراز از اصفهان به منم گفتم ندیده این حرف رو ز ...

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا اومدم ای عکسو رو بیذورم تاپیک قفل شد اوموقع

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

عامو حافظ ادمی نبود که ندیده نشناخته یه حرفی بزنه  براش حرف درنیارید😁😅

جناب حافظ از جمله شخصیت‌هایی هستند که مطالب زیادی درباره زندگیشون نگاشته نشده در تاریخ،لذا اینگونه مطالب که اهل سفر نبوده و کدوم شهرا رفته و... اینا متقن نیست و اصولا برای شناخت شخصیت والای عرفانی و سالکانه و عابدانه جناب ایشان، این موارد مهم نیست و حاشیه است فقط، مهم پی بردن به معارف والا و اندیشه شگرف این مرد الهی که در قالب زیباترین اشعار تجلی کرده... کتاب از کوچه رندان اثر دکتر عبدالحسین زرین کوب که درباره جناب خواجه عشق حافظ شیرازی هست بخونید

از صدای سخن عشق ندیدم خوشتر... 
عامو حافظ ادمی نبود که ندیده نشناخته یه حرفی بزنه  براش حرف درنیارید😁😅

کلا فقط از روی شواهد و نشانه ها و همین بیت شعر میگن سفر رفته

اونام مثل شما میگن ندیده نشناخته که این حرفو نزده  

ولی من فکر میکنم حافظ دنبال دوستاش نرفته اصفهان

بعد که دوستاش برگشتن و کلی از اصفهان تعریف کردن

حافظ با این شعر خودشو دلداری داده که حسرت نخوره که چرا نرفته

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
جناب حافظ از جمله شخصیت‌هایی هستند که مطالب زیادی درباره زندگیشون نگاشته نشده در تاریخ،لذا اینگونه م ...

ممنون

حق با شماست

ممنون بابت معرفی کتاب

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
همیشه ب شاخه نبات حسودیم میشه😢💔

دقیقا ...منم😢😧😊

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
فک کنم شاخه نبات تیکه کلامش بوده😐

اسم زنش بود😍

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

کاش حافظ زنده بود و همه ی سوالارو ازش میپرسیدیم 🤗

اسم زنش بود😍

آخه من یه جا خوندم تا آخر عمر مجرد بوده

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
آخه من یه جا خوندم تا آخر عمر مجرد بوده

ن زن داشته گلم سرچ کن توی گوگل میاد..بعضی نویسنده اول دیوانش زندگی نامه اش رو نوشته بود من خوندم