2777
2789
عنوان

حرفای قشنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 12360 بازدید | 259 پست
وقتی تنهایم گذاشت ورفت بهش گفتم: خط زدن بر من پایان من نیست آغاز بی لیاقتی توست..... همیشه بهترین برای من بوده و هست، اگر مال من نشدی قطعأ بهترین نبوده و نیستی ...... این تو نیستی که مرا فراموش کردی این منم که به یادم اجازه نمیدهم حتی از نزدیکی ذهن تو عبور کند صحبت از فراموشی نیست صحبت از لیاقت است محکمتر از آنم که برای تنها نبودنم آنچه که اسمش را غرور گذاشته ام را برایت به زمین بکوبم احساس من قیمتی داشت که تو برای پرداخت آن فقیر بودی.
باران بهانه است
آسمان را هوس بوسه زدن بر خاک است
یک شبى مجنون نمازش را شکست بی وضو در کوچه ى لیلا نشست عشق، آن شب مست مستش کرده بود فارغ از جام الستش کرده بود! گفت یا رب! از چه خوارم کرده اى؟ بر صلیب عشق، دارم کرده اى؟ خسته ام زین عشق، دلخونم نکن من که مجنونم، تو مجنونم نکن مردِ این بازیچه دیگر نیستم این تو و لیلاى تو... من نیستم! گفت اى دیوانه، لیلایت منم در رگت پنهان و پیدایت منم سالها با جور لیلا ساختى من کنارت بودم و نشناختی عشق لیلا در دلت انداختم صد قمار عشق یک جا باختم کردمت آواره صحرا نشد گفتم عاقل می شوی اما نشد سوختم در حسرت یک یا ربت غیر لیلا بر نیامد از لبت روز و شب او را صدا کردی ولی دیدم امشب با منی گفتم بلی مطمئن بودم به من سر می زنی در حریم خانه ام در می زنی حال این لیلا که خوارت کرده بود درس عشقش بی قرارت کرده بود مرد راهش باش تا شاهت کنم صد چو لیلا کشته در راهت کنم
باران بهانه است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه ناگهان تو به چشم من همین که خورد

تمام من خلاصه شد درون چشم های تو

گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا

دچار گشته هر که بر جنون چشم های تو

ببر مرا به عالمت به عالم جنون خود

بیا بیا ببر مرا دلم از اینجا زده است

به موج ها بگو کمی یواش تر بهم زنند

حوالی تو یک نفر دلی به دریا زده است

🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

تمام من خلاصه شد درون چشم های تو

گمان نمی کنم شود دوباره با خود آشنا

دچار گشته هر که بر جنون چشم های تو

عطر تو را نفس زدم درون سینه آنقدر

که آه هم می کشم بوی تو پخش می شود

بریز هرچه رنگ را به پرده ی جهان من

که روی بوم من فقط نقش تو نقش می شود

باران بهانه است

وقتی میبینم عین کوه پشتمی

وقتی همیشه مواظبمی و حواست به منه

وقتی میرم تو خودم دستامو میگیری و شادم میکنی

وقتی دلم میگیره با حرفای شیرینت حالمو خوش میکنی

وقتی به من زل میزنی و آروم لبخند میزنی

وقتی نوازش دستت رو گونه هام قلبمو آروم میکنه

وقتی بهم میگی تا همیشه با منی و تنهام نمیزاری....

هزاران بار عاشق تر میشم

باران بهانه است