2777
2789
عنوان

دندان درد بارداری

282 بازدید | 14 پست

از ساعت ۱۱دیشب تا الان دندونم به شدت درد میکنه مسکن هم خوردم اصلا تغیری نکرده  سیر و اب نمک و مسواک و... رو هم امتحان کردم 

الان در حدی درد میکنه که زبونم هم میخوره به دندونم درد شدید میشه  

اموکسی سیلین هم دو روزه با اجازه ماما دارم میخورم 

استامینوفن ساده هم رو دندونم اثری نداره

درمانی راهی سراغ نداربد 

راستی نمیدونید اگه بخوام دندونم رو بکشم الان میکشن یا نه؟

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

منم الان دندون دردم ولی قابل تحمله خیلی بده واقعادرکت میکنم ژل بیحسی نمیشه بزنی؟

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان دندون دردم ولی قابل تحمله خیلی بده واقعادرکت میکنم ژل بیحسی نمیشه بزنی؟

زدم اثر نمیکنه فکر کنم عفونت کرده

چادر من 😍تاج بندگی من است👑سند زهرایی بودنم را امضا میکند😌طعنه ها دلسردت نکنند بانو 😥با افتخار در کوچه های شهر قدم بزن 😉 یک مادر دهه هشتادی👶😍 متولد ۱۳۸۰ تیکر تولد یک سالگی دخترم 

روغن حنظل از عطاری بگیر بزن به انگشتت بمال به لثه و روی دندونت که درد میکنه و خیلی خوبه منم همین مشکل و دارم اول بانذر صلوات برای مادر پیامبر بعدم با این روغن دردم تسکین پیدا کرده البته اولی موثرتربوده

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.
من هیچ راهکاری نمیدونم فقط با خوندن پستت بدنم ب رعشه افتاد.. تو اقدامم 

اول دندونات رو درس کن بعد اقدام کن از من به تو نصیحت

زدم اثر نمیکنه فکر کنم عفونت کرده

اره حتماخیلی بده دندونم داره بدترمیشه باعنوانت😱😭

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.

من قبل بارداری با ژلوفن درد دندونم خوب میشد الان استامینوفن  اثر نداره