2777
2789

میتونستم عاشقش کنم... می‌دونی چرا؟ 

حداقل با دعا و راز و نیاز و توسل و کلی چیزها اما خریت کردم 

تموم شد 

شوهرمو با تمام بدی خاش خیلی دوستش دارم عاشقشم اونم همینطور اما چیزایی از دست دادم حسرت هایی به دلم موند که هرگز نمیبخشمش هرگز فراموشم نمیشه 

پسرخالمو دوست ندارم اما فقط اون خاطراتم فراموشم نمیشه نمی‌دونم چرا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونستم عاشقش کنم... می‌دونی چرا؟  حداقل با دعا و راز و نیاز و توسل و کلی چیزها اما خری ...

از اون موقع دارم تگ میکنمت هرکاری کردم نتونستم عزیز

این فکرهارو بریز دور میدونم سخته ولی روزی صدبار با خودت تکرار کن که اون منو نخواست پسم زد بذار دلت ازش زده بشه این فکرا خیانته گلم شوهرتو فقط دوست نداشته باش عاشقش باش از خدا بخواه دلگرمت کنه ...

میتونستم عاشقش کنم... می‌دونی چرا؟  حداقل با دعا و راز و نیاز و توسل و کلی چیزها اما خری ...

خاطره جاش تو ذهنه هیچ وقتم پاک نمیشه فقط نباید بهش بال و پر داد بهش بها نده بنظرم الان وقت توسل و دعاست که خدا کمک کنه به افکارت مسلط بشی بلضی چیزا معامله با خدای مهربونه 

خاطره جاش تو ذهنه هیچ وقتم پاک نمیشه فقط نباید بهش بال و پر داد بهش بها نده بنظرم الان وقت توسل و دع ...

نه اصلا پر و بال نمیدم 

من خیلی مذهبی و پایبندم به عقایدم 

راستش خودم طلبه ام شوهرم هم همینطور 

اون تموم شدن فقط نمی‌دونم چرا یهو حرفامو زدم بعد از هشت سال به یکی... ممنون که گوش دادی به حرفام

نه اصلا پر و بال نمیدم  من خیلی مذهبی و پایبندم به عقایدم  راستش خودم طلبه ام شوهرم هم ه ...

عزیزدلمی ایرادی نداره منم مثل خواهر شما بنظرم الان که گفتی شاید سبک تر شدی انشاالله که دیگه اذیت نشی عزیزم امیدوارم عشقت به همسرت روز به روز بیشتر بشه این خاطرات کمرنگ بشه براتون🙏❤

اگه تاپیک من باعث یادآوری اون روزها شد برات عذر میخوام عزیزجان حلالم کن 🙏

نه بابا این حرفا چیه عزیزم

امروز دیدمش آخه با خانومش دیگه تو ذهنم بود اتفاقا خیلی ممنونتم تونستم خودمو خالی کنم ممنونم واقعا⁦♥️⁩😘