2821
2789
عنوان

کیا عاشق شدن مثل تو رمانا

1955 بازدید | 71 پست

بچه ها من یه سوال دارم من کلا به عشق اعتقاد ندارم ولی گاهی رمانای عاشقانه میخونم 

واقعا کسی هست مثل این تو رمانا عاشق بشه یا مثلاً عشقش از این مغرورا باشه یا کسی رو اطرافتان میناسیان اینطوری باشه

میشه بگین⁦♥️⁩🖤💎

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رمان های خاصی نخوندم اوج رمان هایی ک خوندم یادت باشه بوده و دختر شینا ک عاشقونه بودن😁

که بااین وجود اعتقاد دارم عاشق شدن هرفرد مختص ب خودشون و هرکس ب یه شیوه و روشی دلبسته میشه ...

من ک کلا نفهمیدم چجوری بود فقط بعد محرمیت حدودا ی هفته فهمیدم ک وااااقعا شده برام یه تکه از قلبم❤😊

تا قبلش حس خوبی داشتم ب همسرم فقط حسی ک میتونه مرد زندگیم باشه و میتونم کنارش خوشبخت و سعادتمند باشم

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

من کلا ی اخلاقی دارم اونم اینکه اصولا ب عشق های امروزی اعتقاد ندارم و تجربشون هم نکردم ب خاطر حس منفی که بهش دارم ولی ب عشق های اساطیری خیلی اعتقاد دارم...

یک بار هم یک حس خیلی قشنگ نسبت ب شخصیت مسعود نامی تو یک رمان با موضوع ماورایی شدم و هنوز هم اون رمان رو دوسش دارم چون حس خیلی خوبی بهش دارم...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

شوهر من از این اخلاقا داره که مجردی کسی رو محال نمیکرد و مغرور منم از اون بدتر و +زبون دراز اینقدرم باهم لج بودیم هر چی میگفت من یجور ضایعش میکردم اونم با اخمو جذبه و خط و نشونبرام چشم غره میومد 

ولی خودش ازم خواستگاری کرد اینقدرم ذوق کردم که نگو ولی بهش نگفتم پرو میشه 

من ،ی زمان ازش متنفر بودم خوشم از ریختش از حرف زدنش هیچیش نمی اومد از رنگ چشاش متنفر بودم اما الان اونقدر عاشقش شدم ک از خودم گذشتم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
2825
2823
2791
2779
2792