2777
2789
عنوان

افطار امشبون😋😍

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 53 پست
نرفتید تا حالا؟؟؟ 🤔چه عجیب 

نه همسرم سرکاره بعد از هشت و نیم میاد. منم هیچوقت تنها نمیرم از اولش. فقط باهم میریم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
چه با مزه شده  جنوبی هستین؟

نه خراسان

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماکارونی دارم 

هر کس ز ولایت و ولیّ دور شودهمسایه ی دشمناست و منفور شود!پروانه صفت، گِرد ِعلی میگردیمتا دیده ی هر فتنه گری  کور شود💚❤️سردارشهیدم ؛این روزها ، نبودنت بر شانهٔ بغض تنهایی‌مانخیـراتِ اشڪ می ڪنـد  . . .💚❤️
حلیممممم 😊😊😊😝😝😝

اخخخ دلم 🤤🤤🤤

کتاب بخون تا دنیا زیر پات باشه💜به هم احترام بزاریمتا دنیا جای قشنگ تری بشه 🧡 کلی آرزوی رنگیه آروم دارم که باید بهشون برسم واسم دعا کن 💚
به به نوششش

قربونت💜

چیه اینا

فلافل خونگی

کیک خیس و خاکشیر زعفرانی و تخم شربتی و رول سوخاری

به به عالیه😍😍

آقا نزارید این عکسارووووووووووووو 

من به حلیم راضی بودمم 🤦‍♀️

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️
فرنی قالبی پختم 😋

چرا فرنیتون نارنجیههههههههه

و چطور سفتش میکنید که قالبی میشه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
باقالی پلو با مرغ مجلسی مامانم دعوتمون کرده هنوز نرفتم خونشون دارم آماده میشم 

😭 وای میخواممممم لعنتی 

کاربر قدیمی هستم 😎😎 از سال ۱۳۹۵ عضوم ،  به تاریخ این عضویت نگاه نکن 🙄🙄  ۱ بار خودم رفتم و کاربریم و تعلیق کردم ،۱ بارم ترکیدم 😐😂🤦‍♀️