2777
2789

به نظرم خوب خوب معنی ایات بخونی مطلبت میگیری

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
نیکی جون یکیش این بود،یبار دلم خ شکست سر یه جریانی بعد داشتم به خدا تو دلم میگفتم ،خدا جون پس کی.... ...

واسه من ی جوری بود که احساس کردم داره خوبیای شوهرم رو میگه و گوشزد میکنه 

اما اون خیلییی مغروره و غد و سر ی چیز الکی خودش درخاست طلاق داده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب دیگه جوابتو بهت داده عزیزم یعنی شوهرت مومن هست مثل مردایی که اعمال خوبی ندارن نیست .البته من ...

خودمم این بود اما خوب اونه که داره میگه طلاق مم این وسط چیکار میتونم بکنم؟

من ١٠٠بار دعاي مقاتلو خوندم بعد به خدا گفتم من اينهمه باهات حرف زدم حالا تو باهام حرف بزن نيتم عشقي ...

عزیزم تو به خدا شکایت کردی که چرا جوابتو نمیده اونم یه نشونه گذاشته که بهت توجه داره،امیدوارم مصلحت خدا با خواسته ی تو یکی باشه و به عشقت برسی

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
واسه من ی جوری بود که احساس کردم داره خوبیای شوهرم رو میگه و گوشزد میکنه  اما اون خیلییی مغرور ...

نیکی جون کمی صبر داشته باش ،ان شاالله دوباره میرید سر زندگیتون، حسم  میگه زندگیتون دوباره گرم میشه.

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
واسه من ی جوری بود که احساس کردم داره خوبیای شوهرم رو میگه و گوشزد میکنه  اما اون خیلییی مغرور ...

عزیزم یکی از بزرگ ترین گناه ها تکبر هست پس همسرتون یه مومن نیست و فقط خودش رو این جوری میگیره انشاءالله هرچی که برات بهترینه اتفاق بیوفته

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم تو به خدا شکایت کردی که چرا جوابتو نمیده اونم یه نشونه گذاشته که بهت توجه داره،امیدوارم مصلحت ...

آخه اون همه چیشو به اسم بقیه کرده و تو این مدتی که قهریم خیلییی بد به سر من آورده همش میاد تو دادگاه قاه قاه میخنده منو داغون کرده مامان بابام ازش متنفر شدن دیگه واسه همین این که این اومد خیلی برام عجیبه 

خودمم این بود اما خوب اونه که داره میگه طلاق مم این وسط چیکار میتونم بکنم؟

ببین فقط صبوری کن 

از ته ته ته دلت بسپار به خدا. به خدا بگو خودمو صلاح زندگیمو میسپارم بهت .دیگه بالا پایین نپر .بشین ببین خدا این کشتیو کجا نگه میداره .این که میگم یعنی فقط و فقط اعتماد شدید کنی به خدا 

شما چی فکر میکنی به نظرت چجوری تفسیر میکنی باز کردن قران نیکی جونو؟

ریحانه جون منم با نظر شما موافقم،کاش نیکی جون شماره صفحه و سوره بگه،تا دقیقتر بگیم

عزیزم تو به خدا شکایت کردی که چرا جوابتو نمیده اونم یه نشونه گذاشته که بهت توجه داره،امیدوارم مصلحت ...

فداااات❤️

ميشه واسه خواسته دلم يه صلوات بفرستين دريغ نكنيناااا😔😔😔😔😔
عزیزم یکی از بزرگ ترین گناه ها تکبر هست پس همسرتون یه مومن نیست و فقط خودش رو این جوری میگیره انشاءا ...

دقیقا اما همیشه نمازاش اول وقته و خیلی ادعای مومنیش میشه خیلییییی بعضی وقتا نماز شب هم میخونه اما اخلاقش تنده به شدت خود خواه و فک میکنه خداست هیچکیو قبول نداره نمیدونم مومن هست یا نه

ریحانه جون منم با نظر شما موافقم،کاش نیکی جون شماره صفحه و سوره بگه،تا دقیقتر بگیم

خودمم داشتم همینو الان به خودم میگفتم اما متاسفانه قبل از این تاپیک بستم قرآن رو ولی تو صفحه ی آیه بود که گفته بود فقط خدا هست که از آینده خبر داره و به او تکیه کنید 

نیکی جون کمی صبر داشته باش ،ان شاالله دوباره میرید سر زندگیتون، حسم  میگه زندگیتون دوباره ...

مرسی عزیزم ولی همه چیز هر چی پیش میریم بد تر داره میشه لطفا برای زندگیم دعا کنین🙏