2777
2789
آخه اون همه چیشو به اسم بقیه کرده و تو این مدتی که قهریم خیلییی بد به سر من آورده همش میاد تو دادگاه ...

نه عزیزم پستی که شما ریپلای کردی برای کاربر ملوسک نوشته بودم 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا اما همیشه نمازاش اول وقته و خیلی ادعای مومنیش میشه خیلییییی بعضی وقتا نماز شب هم میخونه اما اخ ...

عزیزم از یه مشاور مذهبی خوب کمک بخواید که در مورد رفتار همسرتون ونوع برخورد باهاش بهتون مشاوره بده   همسرتون راه اشتباه رو داره میره شاید نیازه که یکی بهش گوشزد کنه که به بیراهه نره آخه شمر هم یه شیخ بوده نماز شب میخونده و حافظ قرآن بوده و همینطور شیطان که فرشته ای بوده که یه نمازش فقط چند هزار سال طول کشیده اما به خاطر تکبرش ازبهشت بیرون میشه واز خدا فرصت میخواد که بنده هاش رو به گناه بندازه پس نتیجه میگیریم که تو هر لحظه  غرور  دست شیطون تو دست انسانه 

ببخشید که این مثال هارو زدم قصدم توهین نبود میخوام بگم اگه فرشته ی مقرب و شیخ پرهیزکار درگاه خدا هم باشی غرور که بگیری تهش سقوطه

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
من دارم از شوهرم جدا میشم سر ی دعوای الکی نیت کردم که خدایا خیلی دلم شور میزنه میشه ی جوری آخر کارم ...

عزیزم من نمیدونم جزئیات زندگیتون رو وکامل هم صفحه ای که براتون اومده رو نخوندم اما این که میگید گفته آیا مردی که گنگ هست و کاری در راه خدا انجام نمیده با مردی که پرهیز کاره یکی هست بیشتر بهش میاد  همسرتون مرد گنگ باشن نه مرد پرهیزکار  مردی که کاری در راه خدا کاری انجام نمیده رو داره بامرد پرهیزکار مقایه میکنه ، نه مردی که پرهیزکاره با مردی که درراه خدا هیچ کار نمیکنه 

البته این نظر منه و خودتون باید معانی رو نسبت به زندگیتون بسنجید