2777
2789
عنوان

عیدی من😒😒عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 103 پست

نزدیگ۲۰ نیلیون برات النگو اوردن تازه میگی به نظرم کمه🤕🤕بدجنس نیستم ولی نمیذارم برا زنداداشام کادوی گرون ببرن.😓😓😓البته فعلا هرسه مجردیم

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب یه دونه عزیز من  النگوی سبکی هم که نیست مشخصه  تو عکس  خودش الان میدونی چقده این

بخدا همه منظور منو بد فهمیدن ای بابا

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
نزدیگ۲۰ نیلیون برات النگو اوردن تازه میگی به نظرم کمه🤕🤕بدجنس نیستم ولی نمیذارم برا زنداداشام کادوی ...

یکیشو اوردن بعدم نمیگم کمه  میگم کنارش ی لباسی چیزیم بود بهتر میشد

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔

مال من برنج و روغن و چای و قند ...

فکرکنم جاروبرقی اوردن

بلخره خانواده داماد یه چیزی میارن ک به نفعشون.یا جهازشون کامل کنن یا طلا میخرن ک مال پسرشون باشه!

من و دوستم باهم عروس شدیم

مال من وسیله خونه میوردن مال اون هربار یک النگو مث شما...

بنظرم اگ وسیله میوردن بنفعشون بود

تااینک 2میلیون   پول اجرت و سود ومالیات پای النگو بدن

بازم دستشون دردنکنه...موجب سرافرازی تو میشن پیش خانوادت...

ب اونا ک نگفتم عه ب شما میگم

عزیزم اینو از من همیشه داشته باش من چندسال تجربه زندگی از شما بیشتر دارم:هر حرفی یا گلایه ای که به ذهنت میرسه بخوای روش تمرکز کنی و زیاد بهش فکرکنی یه موقع توی بحث ممکنه از دهنت دربره و به زبونت بیاد

بخدا واسه خودت گفتم چون برا خودمم پیش اومده

من همه چیزو برام عالی اوردن ولی عیدفطر برام نیاوردن گفتن رسم نداریم یه موقع تو عصبانیت از دهنم در رفت که نیاوردید برام

دیگه شدم نمک نشناس و هیچ کس هم اون حرف منو یادش نمیره

یکیشو اوردن بعدم نمیگم کمه  میگم کنارش ی لباسی چیزیم بود بهتر میشد

بیخیال برو باهاش حال کن😍😍😍😍

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ
یکیشو اوردن بعدم نمیگم کمه  میگم کنارش ی لباسی چیزیم بود بهتر میشد

عزیزم قحطی لباس نیس که برو بانامزدت لباس بخر به سلیقه خودت مگه لباس ندیده ای

برامنم النگو آوردن دوسال پیش انقدر خوشحال میشدم شوهرم اضافه کار وایمیساد میگفت میخام النگوهات زیاد بشه چون تو فامیل ما همه چششون به طلا و اینجور چیزاس    

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
عزیزم قحطی لباس نیس که برو بانامزدت لباس بخر به سلیقه خودت مگه لباس ندیده ای برامنم النگو آوردن دوس ...

اوووم درسته ولی واس ما داماد نمیخره ک پدرشوهرم میخره

وای خدا خیرشون بده پدرشوهرتو ما که هرچی اوردن پولشو از شوهرم گرفتن

وااااا اینجوری شوهر اول زندگی نابود میشه ک

یادمه شب یلدا برا من سه چهار کیلو پرتقال و سیب و و انار اوردن با یه روسری فکر کنم

من شوهرم دوتا جعبه پرتقال سه چهارکیلوسیب قرمز سیب زرد آجیل شکلات چهار پنج کیلو انار سه چهار کیلو موز سال نود و شش برام آوردن یلدایی با ۲۰۰ تومن پول من انقدر ناراحت شدم به شوهرم گفتم باید یه النگو میاوردی یلدایی حالا بیچاره همه عیدارو النگو اورد  یه شب یلدا جور نشد بیاره الان میبینم چقدر بی عقل بودم اینهمه چیز میز آورد بعد من میگفتم پیشش مردم شانس دارن فلان فامیل براش النگو آوردن تو برامن نیاوردی بیچاره چقدر ناراحت شد ازاینکه نتونسته برام النگو بیاره میگفت شب تا صبح اضافه کار وایمیسم تاالنگو رو برات بخرم  😁😁

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖