2777
2789
عنوان

عیدی من😒😒عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1923 بازدید | 103 پست
من شوهرم دوتا جعبه پرتقال سه چهارکیلوسیب قرمز سیب زرد آجیل شکلات چهار پنج کیلو انار سه چهار کیلو موز ...

کیلوهاشم یادته هاا

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
اوووم درسته ولی واس ما داماد نمیخره ک پدرشوهرم میخره

خوشبحالتون من پدر شوهرم داییمه دستش خالیه بیچاره شوهرم‌ انقدر کار میکرد تا پوله لباسا و طلاهامو جور کنه خداروشکر دوماه به عروسیمون کار عالی پیدا شد براش و الان راحت ترشده

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالتون من پدر شوهرم داییمه دستش خالیه بیچاره شوهرم‌ انقدر کار میکرد تا پوله لباسا و طلاهامو جور ...

شکر خدا 

خدا روزی رسونه

دردم آمد سوختم...!اما نگفتم که بمان...من تو را با زور نه، با دل فقط میخواستم...!💔
من شوهرم دوتا جعبه پرتقال سه چهارکیلوسیب قرمز سیب زرد آجیل شکلات چهار پنج کیلو انار سه چهار کیلو موز ...

نه من اصلا ناراحت نمیشدم چون اونموقع شوهرم تازه رفته بود سر کار داشت جمع میکرد برا زندگیمون,هر چی میاوردن خیلی خوشحال میشدم

بخدا جدی میگم تازه پدرشوهرم وضعش توپه حتی پول تالار عروسیمونو از کادوهای مهمونا دادن هیچی از کادوها ...

وااا پسر بزرگ میکنن اخرشم اینکارو میکنن😕

کیلوهاشم یادته هاا

آره بخدا چون انقدر تباه بودم همش میگفتم لباس کو طلا کو باید برام پالتو و شال و پوتین و کیف زمستونی میاورد با النگو 

الان میبینم اشتباه کردم اونا رو می خاستم چیکار الان همه چی برام میخره خودش خیلی خوبه اما من تو نامزدی خیلی سخت میگرفتم بهش 

توروخدا نگو کمه خیلی هم خوبه خوش باشید فقط عزیزم من تو نامزدی یه عالم   شوهرم لباس میخرید برام در حالیکه وصع بابام خیلی خوبه هیچی کم نداشتم اما نمیدونم چرا بچگانه برخورد میکردم 

نه من اصلا ناراحت نمیشدم چون اونموقع شوهرم تازه رفته بود سر کار داشت جمع میکرد برا زندگیمون,هر چی می ...

من بچه بودم بیچاره شوهرمو چقدر اذیت کردم اما الان که ازدواج کردم پخته تر شدم 

بابا یکیشووو اوردن یدووونه

😂😂😂😂چرا زودتر نگفتی😂😂😂😂

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍
والا مجال نمیدن

عزیزم😁

اولا سلام 😁😊❤️ دوما اینکه خانم‌های باردار که خدا لطف کرده بهشون بچه داده واسه ما هم که منتظر بچه هستیم دعا کنن که خدا لطفشونو شامل حال ما هم بکنن سوما سپاس و تشکر😁❤️چهارما ۸سال انتظار کم نیستا☹️😁ولی حتما حکمتی هست 😊پنجما اینکه ۸سال بی بی چک زدم دیگه شده عضو خونوادم خانم بی بی چک😁❤️ ای وی اف کردم نشد که نشد 😯ششم اینکه سال دیگه مطمعنم نی نی مو بغل میکنم عکسشو میزارم همه بگن کو کو😁👍👍👍عاشقتونم❤️❤️❤️شکر خدا🙏🏻🙏🏻🙏🏻الان شکر خدا😍😍😍😍😍😍😍😍 دوماه که بچه هام بغلم ۲قلو 😍😍😍😍😍😍گر صبر کنی زغوره حلوا سازی 😍😍😍