2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به برنج داره نیم دونه است سه برابر آب تقریبا دوبرابر شکر،،کم شیرین میخوای کمتر بزن

در پی چشمت شهربه شهر خانه به خانه،،،شدم روانه🚶گل عشقم راچیدی دانه به دانه...چه عاشقانه🌹🌹.       آرام آرام آتش به دلم زدی بنشین که خوش امدی رویای من😍😍   این تو این جان من...شوق چشمان من،،عاشق ها میکشی زیبای من🌞🌞     مثل تو دنیا ندیده .... فصل عشق ما رسیده..رونمایان کردی ویک شهر دستش را بریده...💖💖.       کفرم ودینم توهستی...هرچه میبینم توهستی ...بیستون ها می کَنم من ،چونکه شیرینم توهستیییی😘😘😘 در پی چشمت شهر به شهر خانه به خانه شدم روانه........

من شله زردام معروفه البته منم از خاله ام یاد گرفتم

برا هر پیمانه برنج استاندارد۲/۵پیمانه شکر

۸پیمانه آب البته گاهی بسته ب حرارت و برنج ممکنه اب کم وزیادم بشه اگه موادت سفت بود میتونی اب جوش بریزی تا تعدیل بشه البته حواست باشه شکر اضافه کنی ی مقدار شل خواهد شد.

نصف پیمانه گلاب میزنم

زعفرونم بسته ب سلیقه تا ب رنگ دلخواه برسی

عرق هل یا شاه اسپرم هم میشه کنار گلاب استفاده کرد

اگه دوست داری شله زردت براق باشه اخرین لحظه یک مقدار کم کره اضافه کن من خودم خیلی وقتا نداشته باشم نمیزنم

من شله زردام معروفه البته منم از خاله ام یاد گرفتم برا هر پیمانه برنج استاندارد۲/۵پیمانه شکر ۸پیما ...

شکر خیییلی سلیقه ای واسه من ۲.۵ پیمانه خیییلی زیاده.

دلیل کره زدن به شله زرد رو نمیدونستم ولی همیشه میزدم الان دلیلشو فهمیدم.مرسی😘

شکر خیییلی سلیقه ای واسه من ۲.۵ پیمانه خیییلی زیاده. دلیل کره زدن به شله زرد رو نمیدونستم ولی همیشه ...

بله شکر و میزان شیرینیش سلیقه ای هست خیلیا کم شیرین دوست دارن یا بخاطر وزن و سلامتی از شکر کمتر استفاده میکنن ولی خب من هم خودم شیرین دوست دارم هم اینکه سلیقه ی اکثریت رو رعایت میکنم مخصوصا وقتی برا نذری یا روضه درست میکنم وگرنه برا خودمون برا یکی ۳تا میزنم

البته اینم شاید تجربه کردین که شکر کم باشه شله زرد ی حالت خمیر مانند میگیره مثل شیربرنجی ک زیاد جوشیده باشه☺‌

در مورد کره هم قابل شما رو‌نداره😁😁

بله شکر و میزان شیرینیش سلیقه ای هست خیلیا کم شیرین دوست دارن یا بخاطر وزن و سلامتی از شکر کمتر استف ...

عزیزم هستی تو سایت ؟ واسه ۱۵ تا کاسه شله زرد چقدر برنج خیس کنم؟

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂