من شله زردام معروفه البته منم از خاله ام یاد گرفتم
برا هر پیمانه برنج استاندارد۲/۵پیمانه شکر
۸پیمانه آب البته گاهی بسته ب حرارت و برنج ممکنه اب کم وزیادم بشه اگه موادت سفت بود میتونی اب جوش بریزی تا تعدیل بشه البته حواست باشه شکر اضافه کنی ی مقدار شل خواهد شد.
نصف پیمانه گلاب میزنم
زعفرونم بسته ب سلیقه تا ب رنگ دلخواه برسی
عرق هل یا شاه اسپرم هم میشه کنار گلاب استفاده کرد
اگه دوست داری شله زردت براق باشه اخرین لحظه یک مقدار کم کره اضافه کن من خودم خیلی وقتا نداشته باشم نمیزنم