2777
2789
عنوان

بچها با داداشم بحثم شد کارش اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست
اره قبول دارم خواهر گل بی عیب خداست ماکه معصوم نیسیم که هیچ ایرادی نداشته باشیم زنشم که اینطوره خیلی ...

بخدا میبینم بعصی خانوادها چقد عاقلن نمیزارن کسی بفهنه از دردشون اونوقت پدر و داداشای من افتضاحن 

اگ چقدر داداشت پروئه من فکر کردم زنش ادمه خب به داداشت بگه یبار دیگه راجع بشوهر من چیز بگی زنگ میزنم ...

من خیلی کم با داداشم صحبت میکنم حرفا معمولی اجیمم کوجیک نیست ۴۵ سالشه دادشمم ۲۸ سالش احترام هیچکسو نگه نمیداره این بشر حالا این هفته برم باز بحث میکنه بام حوصلشو ندارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی کم با داداشم صحبت میکنم حرفا معمولی اجیمم کوجیک نیست ۴۵ سالشه دادشمم ۲۸ سالش احترام هیچکسو ن ...

یه بارم با اجی وسطیم دعوا درست کرد جلو دختر اجیم اجیمو زد  تا حالا خواهر زادم از داداشم میترسه 

هه چی میگی شما عزبزم یه بار ازم فهمیدن دوس مسر دارم این واسه ۴ سال پیشه داداشم ابرو واسم نزاشت همه ک ...

پس زنشم سلیطس وایی داداشت خیلی بیشعوره بچشو میخوای چیکار وقتی پاره تنت که داداشه انقدر زبون نفهمه ونیش داره وخیرش نمیرسه بچشون برسه ولش کن قطع ار تباط کن باخودشو زن سلیطش فردا تو زندگی توهم ببخشید گه خوری میکنه ولش کن لابد همش میاد خونه بابات

یا هر وقت شوخی   اینا میشه داداشم ب شوخی ب اجیم مسگه هر وقت مردی ماشینت واسه من اجیم میگه خوب ن ...

نفهمه دیگه باهاش قط رابطه کنید یکی که بده زبونش بده بخواد خواهر باشه یابرادر یاغریبه ارامشو سلب کنه به چه دردی میخوره آدم داداشش باید پشتش باشه غمخوارش باشه نه اینکه یه چیزیم بگه واقعن براش متاسفم حالا با خانواده زنش خوب هست بازنش مشکل نداره؟؟؟

پس زنشم سلیطس وایی داداشت خیلی بیشعوره بچشو میخوای چیکار وقتی پاره تنت که داداشه انقدر زبون نفهمه ون ...

دوس صمیمیش اومد خاستگاریم بعد داداشم گفت ب بابام ک ۱ ماه نامزد گفتم خودم مدتشو تعیین میکنم پدرم گفت میخواد بت دست بزنه گفتم اگه با ۱ ماه نانزدی و شناخت کم من بیچاره شدم شما حالنو خوب میکنید 

بخدا میبینم بعصی خانوادها چقد عاقلن نمیزارن کسی بفهنه از دردشون اونوقت پدر و داداشای من افتضاحن  ...

انقدر غصه نخور خواهر براعصابت گل گاوزبون بخور آروم باش شما خواهرا هواهمو دارید عالیه باهم خوب باشید پشت هم باشید انشالله خدا یه پسر خوب ومهربون باایمان نصیبت کنه برات کم نزاره لیاقتتو داشته باشه خوشبختشی چشم بدخواهات ودشمنات کورشه جبران این همه بدیا شه قربونت برم تو کل بخدا کن 

بنظرم خوب کاری کردی باید یاد بگیره به خودش اجازه نده هرجا نشست پشت دامادتون بد بگه حالا حتی اگه بد ه ...

اخه میدونی چیه محله مدرم اینا همه فایملن فامیلا عروسمونن عروسمونم گوزیدنشم ب مادرش میگه مادرشم ب بقیه بعد مسخره میکنن 

نفهمه دیگه باهاش قط رابطه کنید یکی که بده زبونش بده بخواد خواهر باشه یابرادر یاغریبه ارامشو سلب کنه ...

من گفتم شوهر اجیم بم ۳۰۰ عیدی داد جا اینکا بگن دستش درد نکنه شروع کردن بدیاشو گفتن ..بابا خودش جیگرش از زنش خونه الکیا زندگیشون روروییه خانواده زنشم زبالین 

بنظرم خوب کاری کردی باید یاد بگیره به خودش اجازه نده هرجا نشست پشت دامادتون بد بگه حالا حتی اگه بد ه ...

اگه بارر اول بود نمیگفتم اگه فقط حتی زن بابام بود نمیگفتم ولی زنش اصلا خوشم نمیاد ازش 

انقدر غصه نخور خواهر براعصابت گل گاوزبون بخور آروم باش شما خواهرا هواهمو دارید عالیه باهم خوب باشید ...

اره بخدا همیشه میگم خدایا شکر ک نزاشتی با خاستگارایی ک الان ایرادشونو دیدم ازدواج کنم و جوری شوهر کنم ک محتاج این داداش بی ادبمو دین پدر ناحقم نشم