2777
2789
عنوان

بچها با داداشم بحثم شد کارش اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست
من گفتم شوهر اجیم بم ۳۰۰ عیدی داد جا اینکا بگن دستش درد نکنه شروع کردن بدیاشو گفتن ..بابا خودش جیگرش ...

شوهر آجیت ادم خوبیه کو..ن داداشت سوخته بدم سوخته حسوده آیا چقدر زنش سوخته زنشم تحریکش میکنه شک نکن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره بخدا همیشه میگم خدایا شکر ک نزاشتی با خاستگارایی ک الان ایرادشونو دیدم ازدواج کنم و جوری شوهر کن ...

انشاللخ بهترین همسر گیرت میاد خدا خیلی دوستتداشته که این ادمارو قسمتت نکرده 

شوهر آجیت ادم خوبیه کو..ن داداشت سوخته بدم سوخته حسوده آیا چقدر زنش سوخته زنشم تحریکش میکنه شک نکن

اره من میگفتم ن بابا این چ حرفیه نگید زنش پرش میکنه مثه میرزنا ولی مطمعن شدم اینو بخدا اجیم همین اجیم واسه تولد پسرشون پلاک طلا کادو داد اونوقت وقتی اجیم باردار شد میدونی جی کادویی بش دادن بعداز ۸ مااااه از تولد بچه اجیم بش شورت و تاپ ۲۰ تومنی دادن 

اره من میگفتم ن بابا این چ حرفیه نگید زنش پرش میکنه مثه میرزنا ولی مطمعن شدم اینو بخدا اجیم همین اجی ...

خاکتوسرشون ببین طرف دیدم خواهر برادر کاردو پنیر بودن توهمسایگیه ما والله یه عروس خوب نصیبشون شد عروسه به شوهرش میگفت هوا آبجیتو داشته باش جوری شد الان برادره باخواهرش از صدتا خواهر برادربهترن باعثش زنش بود یموقع میبینی خواهر برادر خوبن باهم زنه میاد تو گوشه شوهرش میخونه تحریکش میکنه علیه خانوادش فکر کن عروس دایی من اینجور شد یعنی پسرداییم انقدر هوا اجیاشو داشت از گل نازکتر نمیگفت بهشون پول جیبیم میداد زنش اینارو باهم بد کرد هیچ پاشو از خونه داییم برید یعنی چند سال زنداییم پسرشو نمیدید میگفت بری پیش ننت مهریمو میزارم اجرا انقدر پرش کرد این یبار اومد گفت به باش فلان چیزو بنامم کن تو روشون وایسادزن هم بی تاثیر نیس

من میگم شوهر اجیم گاو اصن چرا جلو زنت و زن بابام میگی ک دوتاشوت فتانن

اره واقعا کار خیلی بدی 

اینجوری زنشم شیر میش 

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗