2777
2789
عنوان

بچها با داداشم بحثم شد کارش اشتباه بود

| مشاهده متن کامل بحث + 643 بازدید | 54 پست

واقعا شوهرش بد ؟

حالم از این مردای فضول و خاله زنک بهم میخوره

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 
داداشت عقل نداره نمیگه وقتی جلو کسی از خانوادت یا یکی بد گویی میکنی یعنی به اون طرفت اجازه دخالت داد ...

اره فتان و حسوده بخدا ما کاری ب زنش ندارین خدا شاهده یا اون سری پدرم میگع انشالله شوهر اجیت کرونا بگیره بمیره جلو زن داداشم گفت شوهر اون یکی اجیم ن این

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو چیکار داشتی حالا بدتر رفتی به خواهرتم گفتی عجبا

سلام بالاخره بچت پسرشدیادخمل؟

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
بخدا خیلی داداشم بی ادبه خیلی من ادم دو بهم رنی نیستم ولی داداشم عیبا زنشو نمیبینه الکی حرف میزنه مث ...

اگ وا خاکتوسرش این چه حرفیه میزنه بهش بگو توخوبی یعنی چی فقط خواهر مواظب باشید تروخدا باداداشتون دعواتون میشه هیچ ربط به زنش نداره زنشو نکشید وسط طرف مقابلتون داداشتونه هرچی میخواهید بخودش بگید من شوهرمو داداشش سرزنداداششون دعواش شد من چقدرم احترام برادرشوهرم میزاشتم تو دعوا منو کشید وسط گفت برو زن ذلیل زنت ترم برات خورد نمیکنه همش خونه ننشه وفقط به تیپو کلاسش میرسه هرروز یه مانتو ولباس رودادی بهش تو برو به زن خودت بگو ومنو بی دلیل کشوند وسط درصورتیکه من حرفی نزدم دعوای اونا خونوادگی بود خدایی دلم باهاش سرد شد بعدش هرچقدر معذرتخواهی کرد دلم صاف نشد شکست دلم شما اینکارو نکنید باخانومش داداشتون بده به زنش چه اگه زنش حرفی زد آره اگه چیزی نمیگه باید داداشتو قهوهای کنی از این غلطا نکنه

اگ وا خاکتوسرش این چه حرفیه میزنه بهش بگو توخوبی یعنی چی فقط خواهر مواظب باشید تروخدا باداداشتون دعو ...

ن من چیزس نگفتم فقط گفتم دوس داری کسی پشت سر زنت جلو بقیه بگه دوس نداری پس راجی بقیه ام نگو درست نیست اخه اجیم خیلی با فرهنگه کار ب زندگی هیچکس نداره بار اولشونم نیس با اینکه بار ها گفتیم نگید اینجوری 

😀😀😀😁😁😁

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

اره فتان و حسوده بخدا ما کاری ب زنش ندارین خدا شاهده یا اون سری پدرم میگع انشالله شوهر اجیت کرونا بگ ...

چی بگم خواهر اینجور مردا درست نمیشن خودشون هزار ایراد دارندا ولی ایرادا دیگه رو فقط میبینن نمیدونم چی بین دامادو برادرزن پیش اومده که انقدر داداشت بدش میاد ازش چرا گلم مگه شوهرخواهرت چیکارش کرده ؟چرا انقدر این میسوزه وخودشو درگیرشوهرخواهرش کرده بهش بگو چقدر درگیر اونی برات مهمه که درگیرشی حرفشو میاری وسط پدرشوهرمن کونش از دامادشون میسوزه اونم بی دلیل هی اینو میاره وسط هرجایی ازش حرف میزنه انقدر اینکارارو کرد که عمه شوهرم باهاش قطع ارتباط کرد گفت من داداش ندارم دیگه

ن من چیزس نگفتم فقط گفتم دوس داری کسی پشت سر زنت جلو بقیه بگه دوس نداری پس راجی بقیه ام نگو درست نیس ...

بی فرهنگه دیگه اگه بابات همراهی میکرد میگفت بهش دهنتو ببند یا مادرت این پرو نمیشد حرف بزنه از بس حسوده بزار انقدر بگه خسته شه میبینی اینجوره محلش نده وقتی پشت شوهرخواهرت میگه فردام مطمئنن پشت شوهرتوهم میگه میاد حرف بزنه برو یه اتاق دیگه کم محلیش کنید یا خواهرت بیاد بزنه تو سرش بگه کم گه شوهرمو بخور بتو چه ودادو بیداد کنه بگه یبار دیگه از این غلطا کنی ببین چیکارت میکنم راستی خواهرت با داداشت رفتو امد داره یا نه شاید داره داداشت میسوزه ؟

چی بگم خواهر اینجور مردا درست نمیشن خودشون هزار ایراد دارندا ولی ایرادا دیگه رو فقط میبینن نمیدونم چ ...

قبول داری هیچ زن و مردی بی ایراد نیستن اخه کی بی ایراده ..بخدا من میگم ادم جلو خواهر برادرش خودشو تیکه کنه جلو کسه دیگه نکنه کاش زنشم عاقل بود اینقدر حرف ببر بیاررررره ببین حساب کن دیگه شب عروسیش رقت دم خونه کسی ک یه جی گفته بود 

بی فرهنگه دیگه اگه بابات همراهی میکرد میگفت بهش دهنتو ببند یا مادرت این پرو نمیشد حرف بزنه از بس حسو ...

اره رابطمون خوبه من با اجیم زندگی میکنم.هفته یه بار میدم خونه پدرم .اجیم بش گفت زن توام حسود و بیشعوره منم باید بگم هر دقه اونم گفت بیشعور شمایید اجیم گفت ببین جقدر ناراحت شدی 

بی فرهنگه دیگه اگه بابات همراهی میکرد میگفت بهش دهنتو ببند یا مادرت این پرو نمیشد حرف بزنه از بس حسو ...

هه چی میگی شما عزبزم یه بار ازم فهمیدن دوس مسر دارم این واسه ۴ سال پیشه داداشم ابرو واسم نزاشت همه کوجه فهمیدن گوشیمم گرفت بابام ساکت ایچی بش نگقت یه بار دیگه دعوا شد اجیم و زن داداشم بحث بود اولش زن داداشمم رفت شوهرشو اورد داداشم بی ادبه تا دلت بخواد خلاصه من ساکت بودم منو وارد بحث کردن داداشم گفت تو قد یارومم نیستی بخدا ساعت ۱ شب با چش گریون زدم از خونه ییرون دو ساد میگذره ولی هنو تو دلمه بخاطر پسرش باهاشون اشتی کردم

یا هر وقت شوخی   اینا میشه داداشم ب شوخی ب اجیم مسگه هر وقت مردی ماشینت واسه من اجیم میگه خوب نیست اینجور نگو 

قبول داری هیچ زن و مردی بی ایراد نیستن اخه کی بی ایراده ..بخدا من میگم ادم جلو خواهر برادرش خودشو تی ...

اره قبول دارم خواهر گل بی عیب خداست ماکه معصوم نیسیم که هیچ ایرادی نداشته باشیم زنشم که اینطوره خیلی بده یعنی حرفا رو دست میگیره اینور اونور جار میزنه داداشت با آبرو خواهرش بازی میکنه خواهرمن چی بگم شوهرمن بشدت فضوله وخبر زندگیمونو به همه میگه ازش خسته شدم خیلی بده دوتا خواهر ناتنی داره یکی از مادر یکین یکی از پدر آتیش بیارن کوچکترین مسائل وخصوصی ترینشو بهشون میگه ابرو برام نزاشته برونگراس من باعث شده خیلی مخفی کار کنم ازش زده شدم میخوام ببرمش روانپزشک درستشه چون همه دارن تو زندگیمون دخالت میکنن واین اجازه رو شوهر خرم داده 😔😔😔

اره رابطمون خوبه من با اجیم زندگی میکنم.هفته یه بار میدم خونه پدرم .اجیم بش گفت زن توام حسود و بیشعو ...

اگ چقدر داداشت پروئه من فکر کردم زنش ادمه خب به داداشت بگه یبار دیگه راجع بشوهر من چیز بگی زنگ میزنم به زنت هرچی لیچاره بارش میکنم بفهمی چه گهی میخوری ببخشید خیلی عصبی شدم از داداشت