2777
2789

جلو زنش و زن بابا غیبت شوهر اجیمو میکرد ک بیغیرته بی معرفته و خیلی حرفا بده دیگه بش گفتم چرا اینجور میگی اجیم دوست نداره پشت سر شوهرش جلو کسی بگی بارهام بتون گفته گفت تو مگه وکیلی گفتم مگه تو دوس داری پشت زنت جلو بقیه حرف زده بشه گفت هر وقت تو شوهر کردی بیا وکیل شوهرت شو نمیدونم چرا خانوادم ابنجورن جلو هر کسی بدیاشونو میگن رفتم خونه اجیم گفت چته گفتم اینجوریه اجیمم بش پیام داد گفت بار اخرت باشه زن خودتم ایراد داره ولی نمیگم توام احترام بزار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم پشت سر شوهرم حرف میزنه 😞

اخه بار اولش نیست خیلی عصبی شدم گفتم اگه ما خواار برادرا بودیم اشکال نداشت ولی چرا جلو زنش میگه اخه جیگرم اتیش میگیره

اخی فدای تو بشم که پشت خواهرتی عزیز دلم آدم خواهر مثه تو باشه غم نداره خواهر غمخوارو دلسوز تو اییی فدات خوبکاری کردی عشقم لایک داری داداشتم حتمن زنش پرش میکنه 👏👏👏👏👏👏❤💋

تو چیکار داشتی حالا بدتر رفتی به خواهرتم گفتی عجبا

اخه بار اولشون نیست خانوادم جل هر کسی میگن مثلا این اینجوره اونجوره من با اجیم زندگی میکنم وقتی رفتم فهمید ازم زنشم فتانه میره ب همه میگه ضعفا خانوادمونو 

اخه بار اولش نیست خیلی عصبی شدم گفتم اگه ما خواار برادرا بودیم اشکال نداشت ولی چرا جلو زنش میگه اخه ...

جلو زنش گفته خیلی کار بدی کرده واقعا

خـدایی کـه بـه شـدت کـافیـست💫
حالا این وسط چرا دوبهم زنی کردی     صدرصد کارت درست بوده که از خواهرت دفاع کردی چون دو رو ...

عزبزم من ۲۵ سالمه کوچیک نیستم ولی من یذرشو با شما در میون گذاشتم بارها جلو خود اجیمم حرف زدن اجیم گفته دوس ندارم جلو کشی بگید باز گفتن 

اخه بار اولش نیست خیلی عصبی شدم گفتم اگه ما خواار برادرا بودیم اشکال نداشت ولی چرا جلو زنش میگه اخه ...

داداشت عقل نداره نمیگه وقتی جلو کسی از خانوادت یا یکی بد گویی میکنی یعنی به اون طرفت اجازه دخالت دادی یادش میدی فک کن زنشم میره حتمن خبرارو دست میگیره اینور اونور جار میزنه چهارتام میزاره روش حالا اگه از این زنا نباشه تو دعوا هرچی رو به زبون بیاره مثلا باخواهرت خدایی نکرده دعواششه بگه برو بدبخت شوهرت اینطوره من خودم شوهرم از غیبت بدش میاد جلو جمع یبار از خواهر ناتنیش که جیگرمنو سوزوند یعنی هرکی باشه شوهرش بدگوییشو کنه خوشحال میشدا من بهش گفتم میشه راجع بهش حرف نزنی درست نیست اجازه ندادم گاهی اوقات مردا مثه بچن زنشون باید رفتار بدشونو گوشزد کنه نه اینکه دورازجون مثه بز بشینه نگاه تو دهن شوهرش وذوق مرگشه از بدگووییاش یاهمراشه

اخی فدای تو بشم که پشت خواهرتی عزیز دلم آدم خواهر مثه تو باشه غم نداره خواهر غمخوارو دلسوز تو اییی ف ...

بخدا خیلی داداشم بی ادبه خیلی من ادم دو بهم رنی نیستم ولی داداشم عیبا زنشو نمیبینه الکی حرف میزنه مثلا تو یه دعوا برگشت ب اجیم گفت شوهرت ک و ن ی ه جلو زنش ها