2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا مراحل پختتو بگو که بتونم کمکت کنم من بورک خیلی میپزم

مواد میانی رو سرخ کردم خمیر که به شکل مستطیل بود پهن کردم با مخلوط ماست و سفیده تخم مرغ و روغن رومالی کردم موادو گذاشتم از دو طرف پیچیدم به شکل سیگارت بعدم روشو مخلوط زعفران و روغن زدم گذاشتم فر تو 180درجه 30دقیقه

مواد میانی رو سرخ کردم خمیر که به شکل مستطیل بود پهن کردم با مخلوط ماست و سفیده تخم مرغ و روغن رومال ...

ببین عزیزم من توی ترکیه بورک درست کردن رو یاد گرفتم از خود مردم بومی اینجا،ما اینجا خمیر یوفکا میگیریم،بعد روی خمیر کره آب شده میزنیم با فرچه بعد مواد رو میریزیم روی خمیریم بعد خمیر رو رول میکنیم بعد روش زره تخم مرغ میزنیم با فرچه بعدم کنجد میپاشیم بعد تو فر میزاریم کامل می‌ره و خیلی هم خوشمزه میشه خیلی مهمه که خمیرت نازک باشه و مرحله کره زدنشم خیلی مهمه اینجا قشنگ پر کره میزنن

ببین عزیزم من توی ترکیه بورک درست کردن رو یاد گرفتم از خود مردم بومی اینجا،ما اینجا خمیر یوفکا میگیر ...

کره مالی خوب نشه داخل بورک ها نمیپزه یا چون فیلو نسبت به یوفکا ضخیمتره ؟؟ من زرده تخم مرغ میزنم بوی بدی میده و اینکه استاندار پختش چند دقیقه هست

کره مالی خوب نشه داخل بورک ها نمیپزه یا چون فیلو نسبت به یوفکا ضخیمتره ؟؟ من زرده تخم مرغ میزنم بوی ...

من فیلو رو تست نکردم اما می‌دونم نسبت به یوفکا ضخیم تره احتمالا واسه همین نمیپزه من حدود چهل تا چهل و پنج دقیقه میزارم روش باید طلایی بشه و حرارت فرت هم باید در تمام قسمت های فرت مثل هم باشه مثلاً فقط بالا و یا فقط پایین نباشه

من فیلو رو تست نکردم اما می‌دونم نسبت به یوفکا ضخیم تره احتمالا واسه همین نمیپزه من حدود چهل تا چهل ...

خیلی ببخشید من هی سوال میکنم فر من حرارتش از پایینه فقط برای گریل بالارو روشن میکنم همزمان دوتاش روشن نمیشه

خیلی ببخشید من هی سوال میکنم فر من حرارتش از پایینه فقط برای گریل بالارو روشن میکنم همزمان دوتاش روش ...

چند دقیقه حرارت رو از پایین اول بزار بعد چند دقیقه آخر رو از بالا و سینی فرت هم وسط باشه 

خیلی خوبه کاش پیچ اشپزی داشتین میدیدم

آشپزی رو خیلی دوست دارم واسه دل خودم همش تو آشپزخونه ام اگه زبان ترکی رو متوجه میشوید میتونم یک پیج بهتون توی اینستاگرام معرفی کنم عالیه sukrankaymak