2777
2789
عنوان

کم شدن مورفولوژی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 37 پست
گلم شما که دیدم گفتید دی اف ای ۸ومورفو ۴بوده چرا طبیعی نشده پس؟ بار اول با مورفو ۴طبیعی باردار شدید ...

اون موقغ که مورفو ۴ بود دی ف ا بالا بود ۲۰ بعد دارو اومد پایین که مورفو هم شد ۳ دیگه طبیعی نشدم

ولی قبل این ازمایسها طبیعی میشدم

شما هم نگران نباش ۴ نرماله طبیعی حتما مبشی

اون موقغ که مورفو ۴ بود دی ف ا بالا بود ۲۰ بعد دارو اومد پایین که مورفو هم شد ۳ دیگه طبیعی نشدم ولی ...

مگه چندبار طبیعی باردار شدید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوبار عریزم یک بچه دارم دومی هم که سقط شد

خب خدارو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم 

یعنی با مورفو ۴ اولی رو باردار شدید؟

پس همسرتون راست میگه ای وی اف نکن خیلی عوارض دار

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
خب خدارو هزار مرتبه شکر خیلی خوشحال شدم  یعنی با مورفو ۴ اولی رو باردار شدید؟ پس همسرتون راست ...

مرسی عزیزم

والا چندسال پیش بود اون موقع نمی دونم چند بوده😃

عوارض ivf چیا هست؟ من کلا خیلی اطلاعاتم کامل نیست

مرسی عزیزم والا چندسال پیش بود اون موقع نمی دونم چند بوده😃 عوارض ivf چیا هست؟ من کلا خیلی اطلاعات ...

اها پس ممکنه مورفو بیشتر بوده باشه خخخخ من خوشحال شدم با ۴طبیعی شدید 

۴اخه خیلی کمه برا طبیعی

ای وی اف بمپ هورمون هست ....برا سینه وتخمدان خیلی عوارض داره ...قرص استرادیول که میدن عوارض داره من اصلا دوسندارم ای ویی اف کنم

اها پس ممکنه مورفو بیشتر بوده باشه خخخخ من خوشحال شدم با ۴طبیعی شدید  ۴اخه خیلی کمه برا طبیعی ...

ببین من اردیبهشت که ۴ بود مهر پارسالش هم باردار شده بودم که احتمالا اون موقع هم همین بود

نگران نباش مطمین باش با ۴ طبیعی بازدار میشی ایشالا