2777
2789
عنوان

کم شدن مورفولوژی اسپرم

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 37 پست
4ماه رعایت کم کرد اندازه ۱ساعتم دیگه استفاده نکرد 

خب ازچند شد چند؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیروز دوباره آزمایش داد همون 1 بود ( بعد 3 هفته) می دونی اصلا واقعا نمی فهمم چرا کم شده پارسال 4 بو ...

میرید ابن سینا شما؟مال همسر من اول یک بود دیگه ۳ وامروز بعد از۶ماه شد ۴....

شما زمانی که ۴بودید بهتون میگفتن طبیعی میشید؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
از صفر به ۶ رسید نرمالش ۶میلیون هم اسپرمش زیاد شد

ایییی جااااان ...یعنی مورفو ازصفر شد ۶؟

چجوری اخه درحد چند ماه ....

خداروشکر

کدوم ازمایشگاه ازمایش دادید؟

میشه ازاد شدید کامل منو راهنمایی کنید؟

مورفو یک بود شده ۴ ....ممکنه طبیعی بشم یعنی

ایییی جااااان ...یعنی مورفو ازصفر شد ۶؟ چجوری اخه درحد چند ماه .... خداروشکر کدوم ازمایشگاه ازمای ...

کلا همش ابنرمال بود و نرمال صفر بود

تعداد اسپرماش هم ۱۸میلیون بودن بود به ۲۴ میلیون رسید 

خیلی بهش رسیدم و استرسشو کم کردم 

اصلا هم بهش فشار نیاوردم

حتی برای اینکه شوهرم فکر نکنه میخوام براش پرونده بسازم هر سری که آزمایش میداد بدون بیمه میداد و همه ی مدارک پزشکیشو به خودش تحویل میدادم 

به هیچکس هم نگفتم و به پزشک اورولوژیستشم گفتم که پرونده محرمانه باشه جز خودش به کسی تحویل داده نشه فقط جنبه ی درمانی داره

شوهرمم که خیالش راحت شد

با تغذیه مناسب و تغییر لباس پوشیدنش زود خوب شد الحمدلله خودمم عین خیالم نبود که قراره بشه یا نشه

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
کلا همش ابنرمال بود و نرمال صفر بود تعداد اسپرماش هم ۱۸میلیون بودن بود به ۲۴ میلیون رسید  خیل ...

خداروشکر ...چون هردو استرس نداشتید گرفته...من خیلی استرس دارم وبه شوهرمم استرس میدم حتی الان که تعداد ۸۰میلیون حرکت ۳۵ ومورفو ۴

خداروشکر ...چون هردو استرس نداشتید گرفته...من خیلی استرس دارم وبه شوهرمم استرس میدم حتی الان که تعدا ...

واقعا عالیه ماشالله

انقدر استرس نداشته باش 

فوقش اینه iui میکنید یا ivf 

ناراحتی نداره که 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
میرید ابن سینا شما؟مال همسر من اول یک بود دیگه ۳ وامروز بعد از۶ماه شد ۴.... شما زمانی که ۴بودید بهت ...

بله ابن سینا

چقدر عالی که ۴ شده خداروشکز

چه دارویی خوردن

Dfa هم خوب شده بود؟

خداروشکر ...چون هردو استرس نداشتید گرفته...من خیلی استرس دارم وبه شوهرمم استرس میدم حتی الان که تعدا ...

۴ خوبه دیگه طبیعی می تونید

من که دکتر گفت ivf 😔😔😔😔 شوهرم هم راضی نیست

ببین امروز که دکتر بودم خیلی رو استرس تاکید داشت

شما که الاان نرمال شده نگران‌ نباش

بله ابن سینا چقدر عالی که ۴ شده خداروشکز چه دارویی خوردن Dfa هم خوب شده بود؟

الکارنتین و سلن پلاس ...دی اف ای۳۶ بود شد ۲۷الانم بعد ۶ماه دادم هفته دیگه جواب میاد 

دی اف ای شما وحرکت وتعداد چند؟

۴ خوبه دیگه طبیعی می تونید من که دکتر گفت ivf 😔😔😔😔 شوهرم هم راضی نیست

خب مال شما هم اولش ۴بوده ....ممکنه باز بشه ۴

ببین امروز که دکتر بودم خیلی رو استرس تاکید داشت شما که الاان نرمال شده نگران‌ نباش

گلم شما که دیدم گفتید دی اف ای ۸ومورفو ۴بوده چرا طبیعی نشده پس؟

بار اول با مورفو ۴طبیعی باردار شدید؟