2777
2789
عنوان

خونه بنام مادرم

251 بازدید | 7 پست

سلام دوستان.ما موقع خرید خونه پول کم داشتیم پدرم اندازه2دنگ خونه رو شریک شد.پدرم ادم مردم داریه و بهش مطمئن بودم اذیتم نمیکنه دراین مورد. حالا تازه سند خونه اومده پدرم قصد کرده بنام مادرم کنه همون2دنگ رو.حقیقتش مادرم زن بسیار خوبیه.اما به اندازه بابام بهش مطمئن نیستم.مادرم پسردوسته و برای برادرم همه کارمیکنه.قصد مهاجرت داره برادرم و میترسم تو حین رفتن یا بعدش بخواد کاری کنه. چون ازاینکارا ازش برمیاد.ازطرفیم میگم منم خیلی دوست داره اینکارو نمیکنه. بنظرشما حساس شدم یا نه.بیخیالش شم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساس شدی نگران نباش اگه‌میخواستن بدن به برادرت از اول میدادن

مادرم مثلا یه اخلاقی داره یدفعه یه تصمیم میگیره پاشم وایمسته تا نه عملیشم کنه ول کن نیست .میترسم بگه مثلا بفروش واسه هزیته مهاجرت داداشت

مادرم مثلا یه اخلاقی داره یدفعه یه تصمیم میگیره پاشم وایمسته تا نه عملیشم کنه ول کن نیست .میترسم بگه ...

اگه به نام مامامت باشه مامانت میتونه به شما ببخشه وای اگه مال بتبات بتشه بتید بین تو و برادرت تقسیم بشه ولی کاش پولو جور کنی سهمشوبخری

مادرم مثلا یه اخلاقی داره یدفعه یه تصمیم میگیره پاشم وایمسته تا نه عملیشم کنه ول کن نیست .میترسم بگه ...

نمیگه عزیزم مطمئن باش اولا که فقط دو دونگه خونه به نامش میشه نمی تونه بفروشه بعدم مادر و پدری که میان واسه خونه دار شدن بچشون پول میدن هرگز راضی به این نمیشن که بچشون خونه رو از دست بده به خصوص این که تو این وضعیت که پول هر روز داره بی ارزش تر میشه و اگه چیزی رو بفروشی همونو فرداش نمی تونی بخری😟