2777
2789

تازه اومدن اینجا ...هرروز بوی عود میاد از پایین ...مرده یکم مشکوک میزنه میگم نکنه معتاده ..می ترسم آخه از طرف حیاط راه داره به واحد ما ....آخه کی هرروز عود روشن می کنه 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا خیلیا میکنن برا مدیتیشن و اینا فکر منفی نکنید بابا

:/ ی چیزایی براتون مهمه ک اصن فکرشم نمیتونم بکنم چطور، عوضش ی چیزایی برام مهمه که فکرشم نمیتونید بکنید چطور  

من وقتی آشپزخونه م رو تمیز میکنم عود روشن میکنم انقدر جو اشپزخونه م عوض میشه

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
خیلی بوی بدی داره عود ....دوست داره مامانت ؟

این عودای مامان من فرق داره به شدت خوشبوعه از جای به خصوصی میگیره

چون بدش میاد بوی غذا و سرخ کردنی و پیاز داغ و اینا  توی خونه بمونه

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒

من اصلا به بوی عودش که میتونه بخاطرعلاقش روشن میکنه کارندارم به فرض معتاد باشه اونم معتادی که موادبودارمیزنه میخاد توروچکارکنه معتاده دیگه قاتل ومتجاوز که نیست 

خدایا شکرت 😘

خب تا حالا کسی ندیدم هرروز دود کنه ...خودم که خیلی بدم میاد ....دوما چون از طرف حیاط راه داره می ترسم معتاد باشه ...بعضی شبا تنهام 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍

وااااای من میمیرم واسه بوی عوود ...بنده خدا میخاد خونش بوی خوب بده ...چ ربطی داره اخه گل من

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)