من خیلی از پسر خالم خوشم نیومد چون هم مورد تایید خانوادم بودهم خودم رابطه زیادی هم با خالم نداریم در حد مهمونی فقط سرزنش هم نکنید که خاک تو سرت و از پسر خاله و اینا
دیدین وقتی از ینفر خوشتون میاد مارمولک هم باشه جذاب میرسه به نظرتون ؟ دقیقا منم همینجوری بودم
من خیلی درس خون و دختر باوقاری ام طبق گفته بقیه طوری که سر جونم قسم میخورن و اصلا اهل این چیزا نیستم
من هفده سالمه اون بیست
وسوسه شدم با پیج فیک رفتم بهش پیام دادم نمیدونستم اینجوری میشه خیلی سفت بود اولش ولی بعد درستش کردم چون همونطور که گفتم اخلاقم عالیه
دو هفته ای باهم بودیم خودش میگفت باورم نمیشه اینقدر عاشق اخلاق ینفر شده باشم و مدام هم میپرسید بگو کی هستی خیلی اذیتش میکردم مثبت گفتم فلانی ام فلانی
تا یه شب گفتم دختر خالتم اسم خاله و دایی هارو هم گفتم باور کنه ولی باور نکرد گفت اون منو آدم حساب نمیکنه ( اینقدر با ابهتم)🤣
ولی از فردا چون بهش گفته بودم بهت اعتماد ندارم که بگم کیم باهام سرد حرف میزد تا شبش گفت بیا همه چیزو تموم کنیم تو سنت کمه باعث میشی ایندم خراب سه نمیخوام اذیتت کنم و فلان
تا اینکه چند روز بعدش دوست عقب ماندن رو فرستادم بهش گردون ه با این مضمون که بیاد ازم معذرت خواهی کنه که سوتی داد اسممو.اورد البته اون نفهمید سریع ویرایش زد ببار دیگه هم دپستمذزفت امتخانش کنه پسره عدضی تهدید کرد قبلش که من هفت خطم بعد پا داد از غصه من
بعبد تهدید کرد میدونم از طرف اونی من فهمیدم اون کیه دارم براش
از اون قضیه سه ماهه میگذره اون کم شده رفته نظام من موندم ببینم چطور دیدمش عادی رفتار کنم اصلا چکار کنم ☹️