2777
2789
عنوان

از خونه مستاجر بوی عود میاد خیلی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 23 پست
این عودای مامان من فرق داره به شدت خوشبوعه از جای به خصوصی میگیره چون بدش میاد بوی غذا و سرخ کردنی ...

من سر گیجه می گیرم با بوی عود 

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر 😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوستان منو نخورید به خدا بد مزه ام ....فقط گفتم که ترسیدم وگرنه منو چه به مردم ....

ن گلم نترس اصلا شباهم ک تنهایی درارو قفل کن و راحت بخاااااب

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)
من اصلا به بوی عودش که میتونه بخاطرعلاقش روشن میکنه کارندارم به فرض معتاد باشه اونم معتادی که موادبو ...

ولی معتاد ها دزد که میشن 

والا من نمدونستم بوی عود اینهمه طرفدار داره ....گفتم شاید تریاک میکشه بعد عود روشن می کنه که بوی موا ...

بوی تریاک اینقدر غلیظه ک بعید بدونم باعود بره قاطی میشه بابوی عود ولی نمیره و ادم قشنگ میفهمه بوی تریاکم قاطیشه...نگران نباش

هنوزم قشنگ ترین چشما واسه مامانمه :) واسه سلامتیش صلوات... دعاکنید همه مستاجرا خونه دار شن مرسی :)
بوی تریاک اینقدر غلیظه ک بعید بدونم باعود بره قاطی میشه بابوی عود ولی نمیره و ادم قشنگ میفهمه بوی تر ...

آهان عزیزم خیالم راحت شد ....ممنون