2777
2789
عنوان

بچه ها اینا چیه تو پاشنه پام؟؟؟کی اطلاعات داره؟؟؟عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 37 پست
احساس میکنم میخچه هس..یا خارپاشنه..من میخچه داشتم درد میاد کف پا..چسب میخچه هس میزنی خودش درمیا

نه میخچه نیست.اون سفته.داداشم داشته دیدم.این نرمه.مثل توده چربی

ببین بیشتر خونمون سرامیکه.منم خیلی تند کار میکنم.دمپایی می‌پوشم گاهی نمیپوشم.قدم ۱۷۰ وزنم ۷۵ شده.قبل ...

بخاطر همونه  زیاد سرپایی درضمن دمپاییتم بپوش،عزیزم از خستگیه 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما باید بری دکتر اینکه اول صبح درد داری نمی تونی راه بری علائم خارپاسنه است ک خواهرم داره ،اگر دون ...

کل مچ ب پایین درد می‌کنه.خواهرم میگه شاید روماتیسمه،😭😭😭

دوتا فضولم دارم ک مدام دارم رو پاک تابشون میدم.

پس فعلا همینه،نی نی منم که از الان داغونم

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
😭😭😭خیلی درد دارم.خیلی

عزیزممممم اگه اینطوریه  نی نیاتو پیش یکی بذار دستکش و ماسکم بزن ببهداشتو رعایت کن بور یه دکتر خوب  

عزیزممممم اگه اینطوریه  نی نیاتو پیش یکی بذار دستکش و ماسکم بزن ببهداشتو رعایت کن بور یه دکتر خ ...

اره.حتما میرم.خیلی اذیتم.خواهرم روماتیسم داره.از وقتی گفت علامتت مثل روماتیسمه ترسیدم.