2777
2789

دیروز بچم داشت با یکی دالی بازی میکرد بهش گفتم مامان با کی دالی بازی میکنی گفت با این وقتی نگاه کردم دیدم هیچکس نیست داشتم سکته میکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم ترسیدمم

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

چند ساله اس؟ میگن زیر دوسال روح ها رو میبینن😨😨😨😨

چرا نوشتی آخه اینو😭😭😭

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

بابا این تاپیکارو توی روز بزنین من الان چجوری برم اب بخورممممممممم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               

يا خدا😨 پسر من وقتي كوچيك تر بود پا ميشد از خواب كنار اتاق رو ديوارو نشون ميداد ميگفت لولو يعني قشنگ سكته ميكردم

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
چند ساله اس؟ میگن زیر دوسال روح ها رو میبینن😨😨😨😨

پسر منم زير دوسال بود ي اتفاق مشابه افتاد براش

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
يا خدا😨 پسر من وقتي كوچيك تر بود پا ميشد از خواب كنار اتاق رو ديوارو نشون ميداد ميگفت لولو يعني قشن ...

😂😂😂😂

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........