همون لحظه که اینجملات رعب آور رو داشتم میخوندم دختر کوچولوم تکون خورد پاش خورد نرده تختش صدا داد دومتر پریدم هوا😂
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يا خدا😨 پسر من وقتي كوچيك تر بود پا ميشد از خواب كنار اتاق رو ديوارو نشون ميداد ميگفت لولو يعني قشن ...
اتفاقا چند بار هم همین کار و کرد میخوابوندمش توی اتاق یه دفعه میزد زیر گریه میرفتم بغلش میکردم میگفتم مامان ترسیدی میگفت اده میگفتم از چی گوشه اتاق و نشون میداد
من بچه ک بودم. یعنی 5.6سالم بود شبا الکی گریه میکردم میرفتم پیش بابام میگفتم خواب بد دیدم بابامم بغلم میکرد بوسم میکرد میگفت ن بابایی چیزی نیس نترس🥴😁
فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍