2777
2789
عنوان

ترسناک ترین جمله ای که از بچتون شنیدید چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 3740 بازدید | 185 پست
بابا این تاپیکارو توی روز بزنین من الان چجوری برم اب بخورممممممممم

😂😂😂منم موندم چه جوری چراغو خاموش کنم ...از بیرونم صدا ی باد میاد 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

همون لحظه که این‌جملات رعب آور رو داشتم میخوندم دختر کوچولوم تکون خورد پاش خورد نرده تختش صدا داد دومتر پریدم هوا😂

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون لحظه که این‌جملات رعب آور رو داشتم میخوندم دختر کوچولوم تکون خورد پاش خورد نرده تختش صدا داد دو ...

😂😂😂

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
😐😐😐😐 الان بايد ميترسيدي ها

جوری بود متنت خندم گرفت نترسیدم اصلا 😁ولی خدایی منم تو نت خوندم بچه ها رو اذیت میکنن 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........
يا خدا😨 پسر من وقتي كوچيك تر بود پا ميشد از خواب كنار اتاق رو ديوارو نشون ميداد ميگفت لولو يعني قشن ...

اتفاقا چند بار هم همین کار و کرد میخوابوندمش توی اتاق یه دفعه میزد زیر گریه میرفتم بغلش میکردم میگفتم مامان ترسیدی میگفت اده میگفتم از چی گوشه اتاق و نشون میداد

من بچه ک بودم. یعنی 5.6سالم بود شبا الکی گریه میکردم میرفتم پیش بابام میگفتم خواب بد دیدم بابامم بغلم میکرد بوسم میکرد میگفت ن بابایی چیزی نیس نترس🥴😁

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

😶همیشخ فکر میکردم اینا رو میبینی باید ذوق کنی نه بترسی😯من برم بترسم

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 
جوری بود متنت خندم گرفت نترسیدم اصلا 😁ولی خدایی منم تو نت خوندم بچه ها رو اذیت میکنن 

😅😅 فكر كنم از خونمون بود خونمونو عوض كرديم خوب شد خودمم چند بار چيزاي عجيب ديدم

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜