الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین کنسول آینه ای قیمتش بالاست و هرکسی نمیتونه بخره پس زود از مد نمیافته
ولی خب تو بالاخره هرچی بخری دوسال دیگه یه چیز جدید میاد مگر اینکه پا بذاری رو دلت و رنگی که همیشه هست و از مد نمیافته ولی قشنگ نیست رو بخری
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
کلا دکورهای چوبی با رنگ چوب رو بیشتر می پسندم یه باکلاسی خاصی توش هست
من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره
آخه واقعا بستگی به سلیقه خودت داره من الان دارم نظر شخصی خودمو میگم مثلا رنگ چوب یا قهوه ای سوخته یا کرم و اینا به نظرم زیاد قشنگ نیست و من خونه کسی ببینم نمیپسندم ولی این سلیقه ی منه و دلیل نمیشه زشت باشه اون رنگ اتفاقا الان چوب خیلی گرون تره
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
من خودم این سبک رنگ و دکوراسیون رو بیشتر خوشم میاد