2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببینم زود لک میشن یا نه ؟ و اینکه مثل آینه مدام باید پاکشون کنیم ؟

اره دیگه همش اینه اس دست بزنی جا دستت میمونه یا نباید نزدیکش بشین زیاد یا دستمال همش دستت باشه

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا
از مد نمیفته ؟

ببین کنسول آینه ای قیمتش بالاست و هرکسی نمیتونه بخره پس زود از مد نمیافته 

ولی خب تو بالاخره هرچی بخری دوسال دیگه یه چیز جدید میاد مگر اینکه پا بذاری رو دلت و رنگی که همیشه هست و از مد نمیافته ولی قشنگ نیست رو بخری

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
اره دیگه همش اینه اس دست بزنی جا دستت میمونه یا نباید نزدیکش بشین زیاد یا دستمال همش دستت باشه

اخه مدل و نقش نگار زیاد توش هست میگم شاید به خاطر طرح هایی که داره لک هاخیلی تو چش نباشه 

اخه مدل و نقش نگار زیاد توش هست میگم شاید به خاطر طرح هایی که داره لک هاخیلی تو چش نباشه 

خب قشنگیش به اینه که برق بزنه ولی به نظر مدل چوبی شیک بگیری بهتره 

عاشق باش 🌺عاشق خدا🌺عاشق امامت🌺التماس دعا

چوبی با اصالته 

کلا دکورهای چوبی با رنگ چوب رو بیشتر می پسندم یه باکلاسی خاصی توش هست

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  
کدوم رنگ میگی 

آخه واقعا بستگی به سلیقه خودت داره من الان دارم نظر شخصی خودمو میگم مثلا رنگ چوب یا قهوه ای سوخته یا کرم و اینا به نظرم زیاد قشنگ نیست و من خونه کسی ببینم نمیپسندم ولی این سلیقه ی منه و دلیل نمیشه زشت باشه اون رنگ اتفاقا الان چوب خیلی گرون تره

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸

من خودم این سبک رنگ و دکوراسیون رو بیشتر خوشم میاد