2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم در مورد درون گرایی مطالعه کن و تستش رو انجام بده بعید میدونم درون گرا باشی فقط مهارتهای روا ...

خوب نمیدونم چ کتاب هایی رو مطالعه کنم و تستش کجاست.؟؟ البته آره تو تنهایی خودم بیشتر لذت میبرم ولی سختیش اینه ک وقتی خواهر برادرا دور هم جمع میشیم من حرفی برا گفتن ندارم.😔

خدا با من است.  
خوب نمیدونم چ کتاب هایی رو مطالعه کنم و تستش کجاست.؟؟ البته آره تو تنهایی خودم بیشتر لذت میبرم ولی س ...

تو نت سرچ کن

هم راجع به درون گرایی

هم راجع به مهارتهای اجتماعی

و این نکته رو هم بطور کلی بگم بهت

آدم وقتی حرف ارزشمندی نداره برای بیان سکوت کنه بهتره. و اگر هم میخوای حرف جالبی برای دیگران داشته باشی باید مطالعه کنی و دانشت رو افزایش بدی

هر آدمی باید سعی کنه رشد کنه ولی در عین حال باید خودش رو دوست داشته باشه. قرار نیست همه مثل هم باشن. ...

خدایی میخام تغییر کنم ولی نمیشه حرص میخورم.

خدا با من است.  
خدایی میخام تغییر کنم ولی نمیشه حرص میخورم.

ببین ما جنبه هایی از وجودمون رو میتونیم تغییر بدیم. گاهی حتی باید تغییر بدیم

جنبه هایی از وجودمون رو هم نمی تونیم تغییر بدیم. باید بپذیریم ودوستشونم داشته باشیم

معیارت برای مقایسه دیگران نباشه

معیارت یه ورژن خوب از خودت باشه