2777
2789
عنوان

به نظرتون بزارم برم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 20 پست
میدونی چیه اصلا برام قابل درک نیست نمیتونم هضمش کنم ک بخاد با پسرش همچین کاری کنه الان باخودم میگم ا ...

اصلا پدرش هم سالم باشه شما وقتی طلاق گرفتید یعنی ادم مناسبی نبوده

یعنی ادمی نبوده که بتونه برای بچه اش یه زندگی خوب و ارامی رو فراهم کنه

پس کلا گذاشتن بچه پیش چنین ادمی خطاست

شما مادرشی و بیش تر از بقیه دلسوز اون بچه هستید

شما هم براش کارای مختلف انجام بدید تا جذب شما بشه

مثل یه بنده خدایی تو این سایت نشید که برای ازدواج کردنش بچه بیچاره رو ول کرد و رفت و هزارتا بلا سر اون بچه اومد اخرش هم بچه مرد

من گفتم بچه رو میخاستم بدم بهش؟اون ک قانونی هفت سالگی میتونست بیاد ببره و من بابتش ناراحت اما با اوض ...

خب وقتی که پدر فاسد باشه مثلا اعتیاد یا مشروب خواری یا از نظر روحی روانی ادم مناسبی نباشه یا اصلا برای بچه عسر و حرج داره کلا شایستگی نکهداری بچه ازش سلب میشه

شما خودت علت طلاق چی بوده؟اگر فساد اخلاقی و رفتاری بوده همین رو ثابت کن کلا حضانت رو میدن به شما حتی بعد 7 سال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی به قانون مراجعه کنید و پزشک قانونی همین میشه مدرک علیه شوهر شما اون وقت هر کسی هم بخواد دیگه ...

پزشک قانونی رفتم گف چیزی مشخص نیست شاید چون فقط با انگشت بوده کلانتری هم مجبورم کردن ازشکایتم بگذرم گفتن مهم گزارش پزشکی قانونیه که نوشته چیزی پیدانیست وشاید اون ناحیه خوب شده باشه گفتن بره دادگاه نه تنها رد میشه بلکه اونموقع اونه ک ازت شکایت میکنه و اعاده حیثیت

پزشک قانونی رفتم گف چیزی مشخص نیست شاید چون فقط با انگشت بوده کلانتری هم مجبورم کردن ازشکایتم بگذرم ...

اینو باید از همون اول میبردینش پزشک قانونی

حالا که گذشته

ولی به نظر من با اورژانس اجتماعی زنگ بزنید و مو به مو در این باره ازشون اطلاعات بگیرید 

ببینید چه راهکاری میدن

اینو باید از همون اول میبردینش پزشک قانونی حالا که گذشته ولی به نظر من با اورژانس اجتماعی زنگ بزنی ...

اونم زنگ زدم گف اول باید با باباش حرف بزنیم بعد راهکار بدیم معلومه باباش همه اینارو دروغ و تهمت میدونه