2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودمم میدونماون دیوونه ست اما به پسرم چی بگم

پسرتون بچه سه ساله است

دلیل نمیخواد

بگید بابات الان نمیتونه 

یه چیزی سرهم کنید بگید بهش

شما به جای این کارا برو دنبال دادگاه و اثبات کودک ازاری که دیگه پدره نتونه بیاد دنبالش

وای خداچقدرسخته درکت میکنم...😳اخه چه جورحیونیه

میدونی چیه اصلا برام قابل درک نیست نمیتونم هضمش کنم ک بخاد با پسرش همچین کاری کنه الان باخودم میگم ایکاش بچه رو هفت سالگی میبرد ولی بجاش سالم بود 

پسرتون بچه سه ساله است دلیل نمیخواد بگید بابات الان نمیتونه  یه چیزی سرهم کنید بگید بهش شما ...

نمیشه خیلی باهوشه و حافظه قوی داره پدرشم هرکاری انجام داده مطمئنم باخشونت نبوده با بازی وشوخی که بچه نفهمه

نمیشه خیلی باهوشه و حافظه قوی داره پدرشم هرکاری انجام داده مطمئنم باخشونت نبوده با بازی وشوخی که بچه ...

وقتی به قانون مراجعه کنید و پزشک قانونی

همین میشه مدرک علیه شوهر شما

اون وقت هر کسی هم بخواد دیگه بچتون رو نمیتونه ببره پیش پدرش

خدا وکیلی می خواستید بچه رئو بدید به این ادم و خودتون بزارید برید؟؟؟!!!!

اون بچه الان عقل نداره سفیهه پدرش هم که ولی اونه ادم فاسدیه 

پس اینجا شما باید به عنوان یه مادر که در قبالش مسئولیت دارید نزارید کار به بدتر بکشه

پزشک قانونی اقدام کنید

یا اورژانس اجتماعی

به اورژانس اجتماعی که شماره اش 123 هست زنگ بزنید و بگید

وقتی به قانون مراجعه کنید و پزشک قانونی همین میشه مدرک علیه شوهر شما اون وقت هر کسی هم بخواد دیگه ...

من گفتم بچه رو میخاستم بدم بهش؟اون ک قانونی هفت سالگی میتونست بیاد ببره و من بابتش ناراحت اما با اوضاع الان ترجیح میدادم اونموقع یه پدر سالم ببره پیش خودش تا با این شرایط مزخرف