2777
2789
عنوان

امشب تولدمه شوهرم هیچی نگفت رفت خوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 80 پست
آییییی چقد بدددددددد براش پیام فرستادم امشب قشنگترین شب زندگیم بود که تو لهم تبربک نگفتی

واقعا حس بدیه من حتی بهش فکرمیکنم‌بغض میکنم هرچند ک کلی عذرخواهی کرد و فرداش واسم‌هدیه و گل گرفت

سخت نگیر دوستم حتما‌فراموش کرده

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم امروز تولدم بود شوهرم اصلا یادش نمیمونه حتی تولد خودشو طفلی پولم نداره واسم کاری انجام بده خودم ...

بابا یه تبریک که دیگه پول نمیخاد اگه این چیزا رو هم نادیده بگیریم که فایده نداره خواهر دلمون الکی به یه چی خوش باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام منم پیش اومده همچین چیزی حس خیلی بدیه 

من روز تولدش اینجا نبود با پست براش کادو فرستادم و تبریک گفتم

الان اونم میگ جبران میکنم تولدت ببین چ کارا میکنم چون شرمنده شده توهم همینو کن باهاش خجالت بکشه

ای بابا چه کاری کردیا منم دقیقا چشام به ساعت بود

والا یادم نبود اخه تو خاتواده ما اصلا مناسبتا مهم نبود واسمون تولدمو فقط مادرم بهم تبریک میگفتو کادو میخری  بابام همیشه میگفت واسه مناسبتا خودتونو معذب نکنید منم فقط روز مادرو پدر اونم به لطف تی وی ک از قبل میرفت پیشواز ولی خانواده شوهرم اینا والا مادرش ۸۰سالشه هتوز تولد میگیرن واسشون.حالا از اون سال یاداور میزارم تولدشو😅

محکم بشین دلم این دور اخره
واقعا حس بدیه من حتی بهش فکرمیکنم‌بغض میکنم هرچند ک کلی عذرخواهی کرد و فرداش واسم‌هدیه و گل گرفت سخ ...

اگه کسی برات مهم باشه فک نکنم تولدش یادش بره من که اینجوریم برام مهمه حتی از ترس این که یادم بره زودتر تبریک میگم

اگه کسی برات مهم باشه فک نکنم تولدش یادش بره من که اینجوریم برام مهمه حتی از ترس این که یادم بره زود ...

شاید فکرش مشغوله کارش زیاده منم واسم مناسبت ها مهمه ولی پیش میاد 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

یه سری همه خونه ی پدربزرگم بودیم بعد داییم با یه کیک بزرگ اومد تو زنشو سوپرایز کرد زنشم چه ذوقو شوقی به خرج داد .خلاصه منم تو دلم گفتم چه داییم خفن بوده نمیدونستم .بهش گفتم کلک رو نمیکردیا .با یه نگاه خسته ای گفت یه هفتس کچلم کرده از صبح داره هر نیم ساعت پیام تهدید میفرسته😂😂😂خلاصه مردا یادشون نمیمونه

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂