آییییی چقد بدددددددد براش پیام فرستادم امشب قشنگترین شب زندگیم بود که تو لهم تبربک نگفتی
واقعا حس بدیه من حتی بهش فکرمیکنمبغض میکنم هرچند ک کلی عذرخواهی کرد و فرداش واسمهدیه و گل گرفت
سخت نگیر دوستم حتمافراموش کرده
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا یادم نبود اخه تو خاتواده ما اصلا مناسبتا مهم نبود واسمون تولدمو فقط مادرم بهم تبریک میگفتو کادو میخری بابام همیشه میگفت واسه مناسبتا خودتونو معذب نکنید منم فقط روز مادرو پدر اونم به لطف تی وی ک از قبل میرفت پیشواز ولی خانواده شوهرم اینا والا مادرش ۸۰سالشه هتوز تولد میگیرن واسشون.حالا از اون سال یاداور میزارم تولدشو😅
اگه کسی برات مهم باشه فک نکنم تولدش یادش بره من که اینجوریم برام مهمه حتی از ترس این که یادم بره زود ...
شاید فکرش مشغوله کارش زیاده منم واسم مناسبت ها مهمه ولی پیش میاد
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
یه سری همه خونه ی پدربزرگم بودیم بعد داییم با یه کیک بزرگ اومد تو زنشو سوپرایز کرد زنشم چه ذوقو شوقی به خرج داد .خلاصه منم تو دلم گفتم چه داییم خفن بوده نمیدونستم .بهش گفتم کلک رو نمیکردیا .با یه نگاه خسته ای گفت یه هفتس کچلم کرده از صبح داره هر نیم ساعت پیام تهدید میفرسته😂😂😂خلاصه مردا یادشون نمیمونه