2777
2789
عنوان

تجربه من از نرم کننده مو🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 2173 بازدید | 31 پست
میگن تو دراز مدت موها رو افتضاح میکنه  کلن اکثر نرم کننده ها همینن یه لایه روی مو ایجاد میکنن ...

با موهای من کار کردن که قید رنگو زدم تیره کردم دیگه رنگ نزنم

ماه پیشم میخواستم برم کلا کوتاه کنم

پس اینم بعد چند وقت موهارو داغون میکنه تازه خوشحال شدم کشفش کردم

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره اسپری هست  من نرم کننده زیاد میزدم مارکای مختلف ولی این خیلی جالبه😁😂

البته موتا مو هم فرق داره ها 

خوبه چیزی ک به موهات میسازه رو امتحان کردی

اینجا آدم ها چنان خوشبخت اند که دیگر عاشق نمیشوند پر از "هیچ" اند...
اره منم دادم خیلی خوبه بچم نداریم ولی استفاده میکنیم

چند وقته استفاده میکنی؟ موهات اسیب ندیده

اره اسپری هست  من نرم کننده زیاد میزدم مارکای مختلف ولی این خیلی جالبه😁😂

بعداز حموم میزنی به موهات؟یعنی کلا نرم کننده یا ماسک مو نمیزنی؟

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐
بعداز حموم میزنی به موهات؟یعنی کلا نرم کننده یا ماسک مو نمیزنی؟

من فقط اخر شستشو نرم کننده میزدم اینو بعد حموم میزنم حدودا یه ماهه خیلی خوب بوده تا الان حالت موهام حفظ میشه وز نمیشه خشک نمیشه

با موهای من کار کردن که قید رنگو زدم تیره کردم دیگه رنگ نزنم ماه پیشم میخواستم برم کلا کوتاه کنم پ ...

آره ب این مواد میگن سیلیکون

برو سرچ کن بخون درموردش

من فک کنم روغن نارگیل برا مو خوب باشه

وقتی از حموم اومدی یکم خیسه دستتو روغنی کن یکم بزن بهش زیاد ن ها

و اینکه سرتو هر روز نشور 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
البته موتا مو هم فرق داره ها  خوبه چیزی ک به موهات میسازه رو امتحان کردی

خدا کنه همیشه بسازه😁

آره ب این مواد میگن سیلیکون برو سرچ کن بخون درموردش من فک کنم روغن نارگیل برا مو خوب باشه وقتی از ...

فکر خوبیه میشه کلا بعد حموم روغن نارگیل اسپری کنم من فقط مشکلم پایین موهام که دکلره داره هست موهامم خیلی بلنده دلمم نمیاد کوتاه کنم اینو حتما امتحان میکنم مرسی

ارغوان جون میشه عکسشو بزاری ؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

اینی ک گذاشتمه استارترجون؟

اره عزیزم همینه

ممنون گلم.ببخشید جنس موهاتون صافه یا فر که خوب دراومده؟