2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن کسی که یکبار خیانت کرده احتمال اینکه بازم خیانت کنه 90 درصده 

😔😔😔تو ۳ روز ۲ کیلو کم کردم ۳ روزه جهازمو رفتم اوردم دارم روانی میشم

کاربر خیلی قدیمی مثلا ۹۴ اونموقع ها 
عزیزم بعد طلاق تصمیمت چیه بری خونه پدرت؟؟؟ بچه رو ک ازت نمیگیره؟؟؟

اره 

نه تا ۷ سال با منه 

خانوادمم اوکی ان من دارم خودم خودمو میخورم

همسایه ما خانومه خودش خیانت کرده بود پلیس گرفتشون وشوهرش طلاقش داد کلی آبروریزی شد بعد بخاطر دخترشون باز برگشتن ازدواج کردن مجددا،اما خانومه همچنان خیانت میکرد با همونی که قبلا بود اون مرده هم متأهل بود ،خلاصه الان دختر اون همسایه ازدواج کرده ولی مادره همچنان با دوست پسره است😑

شوهرش هم نمیدونم جادوجنبل کرده چه بلایی سرش آورده کلا منگ شده مردبیچاره دم درمینشست یه جا زل میزد کسیو نمیشناخت تا اونجایی که تو بیمارستان روانی بستریش کردن😞

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

اره  نه تا ۷ سال با منه  خانوادمم اوکی ان من دارم خودم خودمو میخورم

اگه خانوادت پشتتن غصه نخور 

صد هیچ جلویی

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

ارع ،برادر شوهرم قرار بود عید نوروز طلاق بده،الان اشتی کردن

در وجود من هزاران زن زندگی میکند،یکی شعر می گوید،یکی روزنامه می خواند،یکی غذا می پزد،یکی موهایش را میبافد،یکی دموکرات است آن یکی دیکتاتور؛ اما میان آنها زنی هست که دیگر به آینه نگاه نمی کند،او بازمانده ی هجوم ندیدن هاست❣ 

بله هست...شواهد نشون داده تجدید رابطه مستمر ثمر واقع نمیشه...در اصل اگه رابطه ای متلاشی شد.بهتره طرفین به فکر اصلاح رفتار و کردار و عملکرد خود باشن.و از فکر‌چسبیده شدن رابطه قبلی بیان‌بیرون..و‌ زمانی که مطمئن‌شدن اشتباهات خود را اصلاح کردن و از اتفاقات رابطه گذشته درس گرفتن ،میتونن رابطه ای جدید را شروع کنن..وگرنه طلاق‌گرفته‌شد دیگه طرف ترمیم مجدد رابطشون حرکت نکنن

بله هست...شواهد نشون داده تجدید رابطه مستمر ثمر واقع نمیشه...در اصل اگه رابطه ای متلاشی شد.بهتره طرف ...

هنوز طلاق نگرفتیم

بچه هم دارین؟اصلا چرا دارین به طلاق فکر میکنید؟هردوتون‌به‌طلاق فکر‌میکنید؟

اره تو کارای طلاقمم درخواست مهریه و نفقه

استرداد ....

اره تو کارای طلاقمم درخواست مهریه و نفقه استرداد ....

چی‌‌بگم والا...هر طور صلاح‌میدونید..ولی از قبل به‌همه‌چیز‌ فکر‌کنید.به آینده‌بچه هاتون...گناه‌دارن..مبادا کاری کنید این‌ بچه ها تاوان عشق و‌حال و احساسات یک شبه پدر و‌مادر  را خدایی نکرده‌بچه ها بخوان تاوانش‌را پس بدن..

من الان استرداد جهزیه گرفتم وسایلمو جمع کردم  واسطه داره تلاش میکنه برگردیم هم مشاوره هم وکیل& ...

مشاوره های قبل طلاق به برگشت کمک میکنن؟منم نمیخوام طلاق بگیرم ولی شوهرم خیلی مصممه.حالا تو به خاطر بچه امکانش زیاده برگرده.من که بچه ندارم