2777
2789

سلام خانوما امروز 39 هفته و یه روزم. روزی حدود یک ساعت یا یک‌ونیم ساعت پیاده روی میکنم. دو هفته پیش که رفته بودم مغاینه اصلا یه سانتم باز نبود. الانم هیچ علائمی ندارم، دریغ از کمی درد و انقباض😢چیکار کنم؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودش ب موقع تشریف میاره دختر عمه منم چهل دو رو تموم کرد ب دنیااومد.مونده ب سلیقه ی نی نی ت😊😊دختره؟یا پسر؟اولین زایمانته؟

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

منم دردم نگرفت تا چهل هفته با آمپول فشار زایمان کردم به نظرم بهتر شد چون اگه دردات شروع بشه معلوم نیس چقدر طول بکشه تا زایمان کنی 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞

صلوات نذر کن ب سلامتی و راحتی زایمان کنی چهارده هزار صلوات میفرستی حالا با کمک یا بی کمک

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

منم دردم نگرفت تا چهل هفته با آمپول فشار زایمان کردم به نظرم بهتر شد چون اگه دردات شروع بشه معلوم نی ...

راست میگه

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
دختره. اره واقعا چسبیده بهم ول نمیکنه 😅

دنیا بیادم همینه 

باید با دکترت هماهنگ کنی راه برو تا چهل و دوهفته وقت هس حمام اب گرم کن ی دعایی بود خدا من میخوندم برای تسهیل درد زایمان شب خوندم صب زایمان کردم😂خرما بخور