2777
2789
عنوان

چهل هفته ام چیکار کنم که دیگه بدنیا بیاد😩

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 59 پست
خودش ب موقع تشریف میاره دختر عمه منم چهل دو رو تموم کرد ب دنیااومد.مونده ب سلیقه ی نی نی ت😊😊دختره؟ ...

اره اولین بچمه عزیزم دختره. وای این روزا خیلی سخته. هرروزم هوا داره گرمتر میشه واقعا کلافه شدم از پیاده روی تو این گرما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما با آمپول چقد زایمانت طول کشید عزیزم

من بچم صورتش رو به شکمم بود بند ناف هم دور گردن و دستش باهم پیچیده بود واسه همین پایین نمیومد بچه ولی با این حال پنج ساعت طول کشید از موقعی که آمپول فشارو زدن 

خدایا خیلی دوستت دارم میدونم که تو هم دوستم داری 😘😘😘 مامان عزیزم دلم برات تنگ میشه تا همیشه کاش وقتی بودی بیشتر بهت میگفتم دوستت دارم بهت میگفتم قدرتو میدونم برام عزیزی ، خدایا حالا که اونجا پیش توئه از طرف من ببوسش😞
من سی و شیش هفته زاییدم بچت پسره با دختر؟ عروس عمه شوهرمم دقیقا مثه تو شد دردی چیزی نداشت ولی اونشب ...

دختره عزیزم. یعنی ممکنه یه دفعه دردم بگیره؟ اخه الان اصصصصلا هیچ دردی ندارم نگرانم 

شما با آمپول چقد زایمانت طول کشید عزیزم

منم باآمپول بودم‌ حدودشش ساعت

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      
وای خوشبه حالت کاش منم زودتر چهل هفتم بشه😭😭😭 نگران نباش عزیزم به موقش میاد

اون موقع که تو 25 هفته بودم همش استرس داشتم که زودرس بشه! هرروز کلی دعا میکردم که خدایا یه وقت زایمان زودرس نگیرم و بچه به موقع بیاد. چقد اون موقع به ریشم میخندیده این دختره😂

اره اولین بچمه عزیزم دختره. وای این روزا خیلی سخته. هرروزم هوا داره گرمتر میشه واقعا کلافه شدم از پی ...

اخی الهی درکت میکنم انشاءالله ب سلامتب بغل بگیری‌.ولی بادکترت درارتباط باش اگر نیاز بود بری بستری بشی همه ک قرارنیس با درد برن.من خودم یکم آبریزش داشتم رفتم گفتن بستری شو وآمپول زور زدن و خودشون کیسه آبمو پاره کردن.زایمانمم بد نبود شکر خدا

gilda._.sweet@🍰🍪🍩🥐🍫 پیج اینستای خودمه عشقای نی نی سایتی.لطفا حمایتمون کنین و با شیرینی های خوشمزه مون کام خودتونو شیرین کنید😋🥰😊ارسال به تمام نقاط 💃 کشور درون شهری رایگان💥💖      

بزاربمونه تو.....من سی وهت هفته بودم هرشب خواب یه پسرجیگرو توپول ونازمیدیدیم انقدر خواب دیدم تاخودم توسی وهفت هفته خودموتحریک کردم وتاشبش زاییدم اما ای کاش نمیکردم پسرم عین رویام خوشگل بود اماانقدربخاطرمریضیاش تو بیمارستاناقدم رو رفتمه توبه کردم الان بازحاملم حاضرم تاچهل ودوهفته بمونه اما امپول نزنم....عزیزم بچه هروقت همه چیش تکمیل شد خودش میادتحمل کن...این روزای اخر ازخواب لذت ببر که بعدش کلا بیداریه

نه زیاد. واسه من مثل درد نزدیکی کردن بود. فقط فرداش یه کم لکه بینی داشتم

وای تااین حد ک لکه بینی داشتی😱😣خدابدادم برسه

باردارم،برا علی دُردونه ی مامانی صلوات میفرستید؟❤🙏اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم.
اون موقع که تو 25 هفته بودم همش استرس داشتم که زودرس بشه! هرروز کلی دعا میکردم که خدایا یه وقت زایما ...

😂😂😂اره دیگ رسما سرکاری!!!

تو راخدا سر زایمانت برای من دعا کن حاملگیم پرخطره...

انشاءالله راحت زایمان کنی

کوله باریست، پر از هیچ که بر شانه ماست...