2777
2789
عنوان

پسرهای پرتوقع

462 بازدید | 26 پست

دیدین جدید پسرها چقدرپرتوقع شدن؟!خودشون صفر هستن ولی دختر صد میخوان!

دقیقا خوداین پسرهایی که خیلی معمولی ان یا هیچی نیستن دنبال دختر شاه پریونن!!!

من خودم بایکی از این ها یک سال ونیم  تورابطه بودم واتفاقا خواستگار رسمیم هم بود اما بنا به دلایلی رد کردم.نگم براتون از توقعاتش!!!!😐

شما باهمچین مواردی هم روبرو شدین؟!لطفا بگیدکه این مسرها چه خصوصیاتی دارن تا بقیه هم بشناسنشون

برامن کم توقه بوذ

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )  به کبودی  یاس هزار تا رگ دارم هزار تا دوست❤ ولی یک شاهرگ دارم یک تک رفیق.مهم نیست چنتا ستاره بهم چشمک میزنه من همیشه نگاهم به ماهه👀🌜اگہ چیزے گفتمـ ڪ ناراحت شدے...بگو تا دوباره بگمـ😹👐به دریایی گرفتارم ک موجش عالمی دارد😎👑چیکارشی؟؟ بیچارشم💜اگه حقیقتو بگی مجبور نیستی که همه چیزو به خاطر بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا از توقع هاش بگو بینیم😁😁

مثلا خودش خانواده درستی نداشت.پدرش خائن بود وزن صیغه کرده بود.بعداز فوت مادر پسرهم زن گرفته وبچه هاش رو داده به فامیل.پدرش معتاد هم بود.ولی این آقا دنبال دختر بااصالت وخانواده خوب وتحصیلکرده بود.تک دختر هم میخواست.زن شاغل رسمی میخواست.زن سفید وخوشگل میخواست.میگفت که بعدازازدواج باید حقوقت تو خونه خرج بشه.میگفت زن باید آشپزیش درحد عالی باشه وهمیشه خونه رو تمیزنگه داره.یعنی هم باید شاغل باشههم کامل به خونه برسه.میگفت زن نباید حتی یکم مو روی بدنش باشه!!!همش میگفت که شوهروبچه ات هم میتونن از مزایای شغلیت استفاده کنن؟!براش مهم نبودکه زنش حقوقش بالاتر ازخودش باشه؛تازه خوشحال هم میشد.خودش نه خانواده داشت ونه اصالت درست حسابی!نه خونه داشت ونه ماشین!لیسانس از دانشگاه آزاد داشت ولی شعلش دولتی بود وحقوقش ۵تومن .

چقدر خود شیفته بوده

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا
آره بابا.چندماهه که ردش کردم.ولی هنوز چت ها وشماره وپیجش رو دارم ودلم نمیادحذفشون کنم😒

عزیزم باید عاقل باشی وگرنه دوروز دیگه با بچه برمیگردی اینجور ادما درکی از زندگی ندارن همش دنبال معیارای خوشونن..

نه عزیزم.بزرگتر هستم.این ۷۶ تاریخ تولد خواهرمه.همش میگفت که من دندانپزشک وپرستار و....رد کردم

خو می گفتی شایدم اونا تورو رد کردن😆اها فک کردم همسنیم...شما شاغلید؟؟ اگه شاغلید بابا قدر موقعیتتو بدون تن به هر ازدواجی نده🙏😊😊

عزیزم باید عاقل باشی وگرنه دوروز دیگه با بچه برمیگردی اینجور ادما درکی از زندگی ندارن همش دنبال معیا ...

توتاپیک(بنظرتون کاردرستی انجام دادم)بعضی از خصوصیاتش رو نوشتم.اگر مایل هستی بخون عزیزم