2777
2789
عنوان

پسرهای پرتوقع

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 26 پست
خو می گفتی شایدم اونا تورو رد کردن😆اها فک کردم همسنیم...شما شاغلید؟؟ اگه شاغلید بابا قدر موقعیتتو ب ...

آره عزیزم شاغلم.من همه معیارهاشو به جز تک دختر بودنو دارم.ولی اصلا قدرخودمو نمیدونستم وبسیاراعتمادبه نفس کمی داشتم.

توتاپیک(بنظرتون کاردرستی انجام دادم)بعضی از خصوصیاتش رو نوشتم.اگر مایل هستی بخون عزیزم

اره خوندم 😊سریم به قبلیا زدم....همون بهتر ردش کردی همش خودشو میدیده درحالیکه خیر سرش تو اجتماع بوده میدونه چه خبربعدشم زن میگره کارتخوان یا کوزت که نمیگیره تو زندگی دوطرف باید شریک باشن تو همه چییی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم شاغلم.من همه معیارهاشو به جز تک دختر بودنو دارم.ولی اصلا قدرخودمو نمیدونستم وبسیاراعتمادبه ...

باباااااا اعتماد به نفست کجاس الن دختری که درامد داشته باشه گلی از گل های بهشته اینو جدی میگممم هیچ منتیم سرت نیس راحتی..قدر خودتو بدون🙏😊

اره خوندم 😊سریم به قبلیا زدم....همون بهتر ردش کردی همش خودشو میدیده درحالیکه خیر سرش تو اجتماع بوده ...

حالا فکرنکنی که یه آدم بی ادب بوده.اتفاقا بسیار باادب وموقربوده وزبون باز بوده وهمینجوری من رو خام کرد!!!

خودش میگفت که زندگی مشترک باید همه چیش مشترک باشه ولی بعدش میگفتکه زن باید کدبانو باشه وبه خونه وبچه برسه وحقوقش رو صرف خونه کنه!نمیدونم منظورش از مشترک چی بود

باباااااا اعتماد به نفست کجاس الن دختری که درامد داشته باشه گلی از گل های بهشته اینو جدی میگممم هیچ ...

کلا ادمایی که هیچی نیستن اعتمادبه سقفشون بالاس.من وقتی متوجه شدم اعتمادبه نفس ندارم که فهمیدم خواهرش بدون داشتن تحصیلات وشغل وبایک چهره معمولی وخانواده داغون زن یک شرکت نفتی فوق لیسانس با خانواده اصیل شده!!!!تازه خواهرش هم دختر خانه دار رونمیپسندید ودنبال دخترشاغل برای داداشش بود.تازه بااینکه خودش باباش اعتیادداشت ولی دختری که باباش اعتیاد داشت رو قبول نداشت🙄

حالا فکرنکنی که یه آدم بی ادب بوده.اتفاقا بسیار باادب وموقربوده وزبون باز بوده وهمینجوری من رو خام ک ...

اون وقت خودش پولاشو چیکار کنه؟🤔اتفاقا زن میتونه هیچ پولی از دارمدشو واسه اون خونه خرج نکنه ومرد نرجشو بده.......خوبه خودت میگی زبون باز😊وابستش شدی عاشقش نیستی یه مدت دیگه کلا یادت میر ولش کن

کلا ادمایی که هیچی نیستن اعتمادبه سقفشون بالاس.من وقتی متوجه شدم اعتمادبه نفس ندارم که فهمیدم خواهرش ...

طفلیااا میخواستن کمبوداشونو با ازداوج با پسر و دختر مردم پر کننن..وای حرصممم گرفتتتت 😤😤😤بگو اول به خودت یه نگا بنداز اه

مثلا خودش خانواده درستی نداشت.پدرش خائن بود وزن صیغه کرده بود.بعداز فوت مادر پسرهم زن گرفته وبچه هاش ...

یه سوال دیدم شما گفتین دندانپزشک و پرستار رو رد کردین پس توقع خودتون هم بالاست و اینکه مثلا خودتون میلیاردر نباشین حق ندارین با یه میلیاردر ازدواج کنین؟ یا توقع یه میلیاردر رو داشته باشین؟

آقا هستم...اگر با حضور آقایون توی سایت مشکل داری و یا کلا با جنس مذکر مخالفی لطفا ریپ نزن و با من همکلام نشو ...دشمن جنسیت زدگی
یه سوال دیدم شما گفتین دندانپزشک و پرستار رو رد کردین پس توقع خودتون هم بالاست و اینکه مثلا خودتون م ...

ببخشیدکه دیر جواب دادم.چون چندوقت واردسایت نشدم.من کی گفتم که دندانپزشک وپرستار رو ردکردم؟؟؟!!!شما اشتباه خوندین.من گفتم خواستگارم دخترهای دندانپزشک وپرستار رد کرده نه خودم