2777
2789

تایپیکای قبلم روبخونیدمیفهمیدزندگیم چی بوده الان چهارماه قهرم ودنبال طلاق بماندکه مادرشوهرومادرناراضی ان ولی دنبال طلاقم دیروززنگش زدم بچه روببره مدرسه خانمی جواب دادگفت من زنشم خابه بیدارش میکنم بره بچه روببره مدرسه.وقطع کرد زنگ زدم مادرصوهرم گفتم اینبودپسرتون که هرروزبه من میگید بیازندگی کن مادرشوهرم گفت توام لج کن واسه اینکه زنه حالش جابیادزنگش بزن بگومن دیگه طلاق نمیخام.امروزم بخاطریه قراردادشوهرم داره میاددنبالم باهم بریم الان که اصلادلم نمیخادببینمش واینکه اصلا دیدمش چی بهش بگم؟؟

مادرشوهرم میگه رفتی اصلاراجع به طلاق حرف نزن که لجش دربیادشماجای من بودید چکارمیکردید؟؟این دوساعتی که بایدتحملش کنم راجع به چی حرف بزنم وچی بگم.البته دیزوزگفتمش دیگه دنبال طلاق نمیرم که شروع کردناسزاگفتن که بایدطلاق بگیری من میخام زن بگیرم توزن من نیستی ومن زن دارم.بباییدبگید چکارکنم؟؟؟

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

خدا یا عقلش بده یا ...

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طلاق بگیر مگه چندبار زنده ای که نصف همون یه بار زندگیتم با سرو کله زدن با ادمای نفهم و لجبازی حروم کنی.گور پدرشون سیفون رو بکش برن پایین.برو صفحه بعدی زندگیت

مخالفی با نظرم ریپلای نکنننن خانوم محترم و با شخصیت💞هر روز برای هدفم میجنگم، اینگونه هر روز نزدیک و نزدیک تر میشوم❤
خودتو سبک نکن

الان که مجبورم باهاش برم ولی باهاش حرف نزنم همچنان قهر.ولی مادرشوهرم میگه بخاطربچه ها کوتاه بیا 

گروه نارنجی....وزن اولیه۷۴ وزن الان ۷۴ وزن هدف ۵۶ ...گروه تاپیک لاغری بامدادخمار...تاریخ شروع ۹۸/۹/۱۶.خدایاباتوکل به خودت زودتربه وزن هدفم برسم

محلش نزار بابا.

حرفی نداری بزنی باهاش

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
واقعیه؟

اره ولی کاش واقعی نبود

عزیزم دیگه منتظری چند بار بهت بگه نمیخوامت به قول استیو نزار یه مرد دو بار بگه تو رو نمیخوام 

فمینیسم معرف اتحاد و انصاف است من فمینیستم و کاش شما هم فمینیست باشید یا بشوید