2777
2789
عنوان

لجبازی شوهر

397 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها وای تروخدا کمک کنین دارم دیوونه میشم. امروز ظهر داداشم اسباب کشی داره منم از دیشب ب شوشو گفتم اونم اوکی داده. امروز ظهر غذا درست کردم توی لوبیا اب گوشت ریختم.بعد میگ توش اب گوشت ریختی گفتم نه (اخه میخاستم بخوره.گوشت ک نمیخورع لااقل ابشو بخوره) چندبار ازم پرسید گفتم نه. اخرش گفت بگو بجون داداشم گفتم نه. گفتم بجون تو ابشو نریختم. اونم گفت میخای ظهر بری خونه مامانت ب داداشت کمک کنی منم نمیبرمت.الان گرفته خوابیده. قرار بود ب دوستش زنگ بزنه برای اسباب کشی بیاد کمک داداشم الان گرفته خوابیده. درونم پر از خشم و نفرته نسبت ب شوشو.

احساس پشیمونی میکنم ازینکه ازدواج کردم خیلی لجبازع چندبار همینجوری توی شرایط مهم لجبازی کرده انگار ن انگار یه مرده گندس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من معذرت میخواهم ولی فکر میکنم اینجا مقصر شمایی. خودتون میگید مرد گنده. بعد به سلیقه همسرتون احترام نمیذارید و مثل بچه ها میخواهید با دروغ یه چیزیو به خوردش بدید که مایل نیست بهش؟ وقتی همسرتون گفته گوشت نمیخوره و شما هم باید از غذاش حذف کنید. منم همسرم چیزیو که دوست ندارم به زور یا دروغ بخواهد به خوردم بده شاکی میشم. 

کاری ندارم کجایی چه میکنی.... بی عشق سر مکن که دلت پیر میشود.