2777
2789
عنوان

اگه مجبور بودید

| مشاهده متن کامل بحث + 328 بازدید | 65 پست

من اگه بودم بیخیال میشدم .

شما وقتی بچه رو ا پرورشگاه میارین ، به هیچکی نباید بگین چون اطرافیان رسوا میکنن .

مثلا یکی از اقوام ما به بچه ش نگفته بود پرورشگاهیه .یکی از فامیل برده بودش خونشون و بهش گفته بود .بچه تا الان از خونه فرار کرده دنیال پدر مادرش

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه بودم بیخیال میشدم . شما وقتی بچه رو ا پرورشگاه میارین ، به هیچکی نباید بگین چون اطرافیان رسو ...

بچه حق داره كه بدونه 

بايد بهش گفت منتهي از راه درستش 

اوبش با كتاب داستان و .... با قضيه اشناش ميكنن 

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
اگه دلم بخواد بارداری رو تجربه کنم 1 اگرنه 2 .شایدم 3 نمیدونم😂

همش نگران بودم كدوم رو انتخاب ميكني 

مرسي كه بهمون گفتي 😂

گفته بودم چو بيايي غم دل با تو بگويم /چه بگويم كه غم از دل برود چون تو بيايي
یعنی آخر عمر آدم حسرت نمی خوره

ببین بستگی داره چقد عاشق بچه باشی اکه خیلی دوست داشته که عیب نداره

من خودم به شخصه نمیتونم

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

بچه از پرورشگاه اون بچه ها نیاز به پدر و مادر دارن  زن و شوهری که بچه ندارن با قبول سرپرستی ا ...

یعنی آدم واقعا به اون بچه حس مادری داره؟ خب مثلا من بچه های خواهر و برادرم دوست دارم اما فکر می‌کنم بچه خود آدم یه دلبستگی دیگه آدم بهش داره

تخمک اهدایی  چون می ترسم از مسئولیت بچه کس دیگه مدیون بشم خدا نکرده خیلی سخت به نظرم چند برابر ...

به نظرت زن نسبت به اون بچه واقعا حس مادری داره همون حسی که اگه بچه واقعا مال خودش بود؟ 

بچه حق داره كه بدونه  بايد بهش گفت منتهي از راه درستش  اوبش با كتاب داستان و .... با قضي ...

بزرگه .نزدیک ۲۰ سالشه .کتاب داستان به چه دردش میخوره.

اینا هم میخواستن بهش بگن فکر کنم .متاسفانه دخالت اطرافیان...

کاربر قدیمی ام ( دختر شیک)ممنون از توجه شما دوست عزیز 
یعنی آدم واقعا به اون بچه حس مادری داره؟ خب مثلا من بچه های خواهر و برادرم دوست دارم اما فکر می‌کنم ...

وقتی زن و شوهری یه بچه رو به سرپرستی قبول می کنن یعنی قبول کردن که پدر و مادرش بشن 

حسش هم به دنبالش میاد

یکی از اقوام ما این کار رو کرده الان پسرشون بزرگ شده و نابغه اس از لحاظ درسی و هوش

از نظر اخلاق هم عالیه 

از نوزادی آوردن از پرورشگاه

البته باید وقتی به سن مناسب رسید از طریق روانشناس حقیقت رو بهش گفت 

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡